• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 6.aydan sonra..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
1 yaşına kadar yok canım..stres oluyordum aşı yaptırırken biraz ara vermek iyi oldu:))

mrb viola cetvelini görünce yazamadan geçemedim benim de oğlum yiğit adaşlar yani

bizde bugün 6 aylık aşılarımızı olduk oğluma şifa olsun

özel önemli aşıları devlet karşılıyo zatürre ve menenjiti yapıyorlar. bende 1 yaşına kadar başka aşı oladığını biliyorum

kızlar bizim aşı takvimimizde 7.ayda menenjit aşımız var sizde yokmu?ve 9.aydada kızamık aşısı var.1 yaşındada menenjit var gene.15.aydada kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı var.sizde yokmu kızlar ya bak şimdi merak ettim

kızlar bizim aşı takvimimizde 7.ayda menenjit aşımız var sizde yokmu?ve 9.aydada kızamık aşısı var.1 yaşındada menenjit var gene.15.aydada kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı var.sizde yokmu kızlar ya bak şimdi merak ettim

aşı kartımı aşı takvimimi? sağlık ocağının verdiğindemi bunlar yazılı.kızamığı 9. aydan çektiler bir yaşta kkk olarak yapılıyor.

aşı kartımı aşı takvimimi? sağlık ocağının verdiğindemi bunlar yazılı.kızamığı 9. aydan çektiler bir yaşta kkk olarak yapılıyor.

yok canim saglik ocagi değil.benim dogum yaptıgım hastanenin aşı kartı.orda öyle yazıyor.ben kızamıgi bi sorayim doktora belki oda 1 yasında yapiliyordur.aşı kartında sadece kızamık 9.ayda.15.aydada kkk olarak yapılıyor.ama senin dediginde oalbilir.yani sadece 1 yaşında olabilir ben bi doktoruma sorayim.

Ben 6. ay aşılarını salı günü yaptırdım ve dr. üstüne basa basa söyledi 1 yaşında bundan sonra aşılar diye. Özele götürüyorum ve dr.umuz gerçekten iyi, ne derse güveniyorum ben.

Ben oğluma yaptırdığım aşıları yazayım size..6 ay ile 1 yaş arası aşı yok...1 yaşında ben pnömokokun son dozunu ve kkk aşısını yaptırdım..13.ayı doldurduğunda özel suçiçeği aşısı yaptırdım..şimdi 18 aylık olana kadar aşı yok...bir de özel olarak yaptırmak istediğim hepatit a aşısı var ama doktorumuz 2 yaşında yaparız dedi.

Back