oy oy oy öyle söylemekle olsaydı, benim sütüm fışkırıyodu, ama bebeğim 4 aylıkken emmeyi reddetti, pompayla sağıp vermeye çalıştım ama zamanla kesildi, hadi gel de mama verme, bebeğin anne sütüne ihtiyacı var tamam ama eğer anne sütü yoksa mutlaka mama almak zorunda, mamada onun için gerekli besinler var, inek sütü işleniyo ve mama yapılıyo, sadece yemeklerden ondan bundan vereyim desen bi kere yeterli gelmez bu bir, ikincisi de bebekler ek gıdaya başlarken çok zorluk çıkartıyolar, yeri geliyo kaşığa alıştıramıyosun illaki biberon dio, pürelere çorbalara başladığın zaman onları ne zamana kadar biberonla verceksin, üstelik bi çok gıdayı reddediyo, ağzını kilitliyo, aç da olsa almıyo, aç olduğu için de hırçınlaşıyo, alabileceği ve kendine en uygun tad mama oluyo, mecburiyetten değil verilmesi gerektiği için verilmeli mama, inek sütü 1 yaşına kadar yasak,i çeriğindeki bazı maddeler yüzünden kansızlığa neden oluyo, üstelik inek sütündeki besinler bebeğin için yeterli değil, mama da sütten yapılıyo tamam ama işleniyo, bebeğin için gerekli maddeler ekleniyo, arkadaşların da dediği gibi öyle istemekle olmuyo canım, bebeğin sana değil sen bebeğine uyuyosun, açlıktan zırıl zırıl ağlarken yok ben mama vermicem illaki normal gıdalardan vercem mi diceksin