Kızlar dün 2.düzey 4 boyutlu ultrasona girdim doktor aşırı derecede rahim kasılmaların var diyip bana gösterdi öleki kasılmalardan dolayı rahim daralıomus bebeğe az yer kalıyo magnezyum eksikliğindendir içmiyormusun dedi hergün kullanıyorum o zaman yapısal dedi aranızda böyle bişi yaşayan varmı acaba işin kötüsü bu kasılmaları hissediyorum kasıklarıma elektrik vermişler gibi oluyor yardım lütfen erken doğuma sebep olurmuki acaba
ben günde bi tane içiorum başka bir marka benimki doktora gittiğimde günde 2 olurmu diye sorayım çünkü magnezyum cok yararlı ben eleviti bıraktım imom die bir hap var onu içiorum saol canım cvbın için
ben günde bi tane içiorum başka bir marka benimki doktora gittiğimde günde 2 olurmu diye sorayım çünkü magnezyum cok yararlı ben eleviti bıraktım imom die bir hap var onu içiorum saol canım cvbın için
ama bi tane az kalir canim en az 2 olmali cok yararli evetbeni cokrahatlatti .ne demek sormak istedoğin bişey olursa sor cevaplamaya çalişirim tabi bilgim varsa
ama bi tane az kalir canim en az 2 olmali cok yararli evetbeni cokrahatlatti .ne demek sormak istedoğin bişey olursa sor cevaplamaya çalişirim tabi bilgim varsa