kızlar oglum 6 aylık.1 aylıkken orta kulak ıltıhabı gecırdı.o bıttı ust solunum yolları enfeksıyonu gecırdı.arkasından agzında aft cıktı.sonra 6.hastalık adlı cocuk hastalıgını gecırdı.o bıttı grıp oldu.dogdugundan berı saglıklı halınden daha cok hasta halını gordum.artık doktor gormek ıstemıyorum.her hafta doktorda oturur olduk.bıde doktor bana bır yere cıkarmayın mıkrop alıp hastalanıyor demezmı.zaten bır yere cıkarmıyorum.sadece ablamlarla gorusuyorum.doktora gore her hastalıgı gorustugum ınsanlardan kapmıs.en son grıp oldu.bıze antıbıyotık ver dedım vermedı.iki farklı surup kullandırdı ıkı hafta.bır turlu gecmedı oksurugu cocuk uyuyamaz oldu.en son gıttık artık cıgerlerıne ınmeye baslamıs sız ne yaptınız bu coıcuga demezmı sınır oldum.ılerleyene kadar ınat edıp vermedı antıbıyotık bıze bosuna ıkı hafta cektırdı.sımdı kendı verdı antıbıyotık 10 gundur kullanıyoruz.artık doktorları bogazlamak ıstıyorum valla.bıde bana yıgenlerım oldugu ıcın 2-3 ay ablanlarla bıle gorusme dedı.bu cocuk ınsan ıcıne cıkmazsa dısarda dolasmazsa nasıl alısacak mıkroba bagısıklık sıstemı nasıl gelısecek.cok doluyum su doktorlardan cok.
allahim tez zamanda sagligina kavusmak nasip etsin
takma bukadar kafana canim inan hersey yoluna girer tabi demezi kolay diyeceksin
ama elden baska bisey gelmiyo
ayrica doktorlarada güvenemezsek ne olacak halimiz bilemiyorum
canım merak etme iyileşir bebeişin bizimkide baya bişey atlattı bence dışarıya çıkmalı çocuk hem zihinsel hemde bağışıklık sisteminin gelişmesi için önemli
Allah doktorların eline düşürmesin onlarsızda eylemesin harbiden doktorun adamın delirtir senin değiştir desem kolay deil sen yine doktorunu dinle ama kendi bildiğini yap
bizede antibiyotik vermediler hafif kızarık bişi olmaz die ertesi gün bebek uyandı ses yok nefes alamıyo götürdüm nolmuş ciğerine inmiş hay ben seni doktor yapanı dedim deiştirdim çok şükür harika bi doktorumuz var sanada çok geçmiş olsun canım
Allah doktorların eline düşürmesin onlarsızda eylemesin harbiden doktorun adamın delirtir senin değiştir desem kolay deil sen yine doktorunu dinle ama kendi bildiğini yap
bizede antibiyotik vermediler hafif kızarık bişi olmaz die ertesi gün bebek uyandı ses yok nefes alamıyo götürdüm nolmuş ciğerine inmiş hay ben seni doktor yapanı dedim deiştirdim çok şükür harika bi doktorumuz var sanada çok geçmiş olsun canım
arkadaşlar grip olan çocuga bol bol sıvı yada anne sütü buhar makinesi ve yastıgı yüksek tutarak uyutuldugunda antibiyotige hiç gerek kalmıyor. bizim dr umuz çok harika bir dr Allah a şükür büyük oglum 4 yaşında küçük 11aylık onun sayesinde ateş düşürücü haricinde ilaç kullanmadık. çocuktur tabiki hasta olacak ama her kullandıkları ilaç organlarına zarar veriyor. belki drlarınız bu düşünceden dolayı antibiyotik önermemiştir.
geçmiş olsun canım bebeklerin hastalığı çok zor. kimisi hemen antibiyotik vermek istemez doktorun tavrından dolayı keşke başka bi doktora daha gösterseydin.. okula giden çocukları pek yaklaştırmamak en iyisi aslında çünkü mikrop getirebiliyorlar senin bebişinin bünyesi hassas demekki sonuçta sen çekiyorsun tamam yeğenlerde insanın canı ciğeri ama o minnacık bebişe antibiyotik içirmektense yeğenlerinin bi süre çok sokulmamalarıda bi önlem olabilir.