kızlar oglum 6 aylık.1 aylıkken orta kulak ıltıhabı gecırdı.o bıttı ust solunum yolları enfeksıyonu gecırdı.arkasından agzında aft cıktı.sonra 6.hastalık adlı cocuk hastalıgını gecırdı.o bıttı grıp oldu.dogdugundan berı saglıklı halınden daha cok hasta halını gordum.artık doktor gormek ıstemıyorum.her hafta doktorda oturur olduk.bıde doktor bana bır yere cıkarmayın mıkrop alıp hastalanıyor demezmı.zaten bır yere cıkarmıyorum.sadece ablamlarla gorusuyorum.doktora gore her hastalıgı gorustugum ınsanlardan kapmıs.en son grıp oldu.bıze antıbıyotık ver dedım vermedı.iki farklı surup kullandırdı ıkı hafta.bır turlu gecmedı oksurugu cocuk uyuyamaz oldu.en son gıttık artık cıgerlerıne ınmeye baslamıs sız ne yaptınız bu coıcuga demezmı sınır oldum.ılerleyene kadar ınat edıp vermedı antıbıyotık bıze bosuna ıkı hafta cektırdı.sımdı kendı verdı antıbıyotık 10 gundur kullanıyoruz.artık doktorları bogazlamak ıstıyorum valla.bıde bana yıgenlerım oldugu ıcın 2-3 ay ablanlarla bıle gorusme dedı.bu cocuk ınsan ıcıne cıkmazsa dısarda dolasmazsa nasıl alısacak mıkroba bagısıklık sıstemı nasıl gelısecek.cok doluyum su doktorlardan cok.