• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 6.ay testleri yardımcı olurmusnuz

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

zindegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
224
2
46
İzmir
selam arkadaşlar benim bebeğim 5.ayına girdi 6.ay testleri varmış gelişim testleri bu testler ne zaman yapılır ve tam olarak nasıl testler yapılıyor vede eğer izmirli arkadaşlarımız varsa bu testleri hangi hastanede yaptığınız hakkında biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim

selam arkadaşlar benim bebeğim 5.ayına girdi 6.ay testleri varmış gelişim testleri bu testler ne zaman yapılır ve tam olarak nasıl testler yapılıyor vede eğer izmirli arkadaşlarımız varsa bu testleri hangi hastanede yaptığınız hakkında biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim

benden hıc ıstemedıler:o

benden hıc ıstemedıler:o

benim bebeğim anne karnında 4 hafta geri kalmıştı vede düşük doğum ağırlığında doğdu birde toplam 50 gün küvezde kaldı bilemiyorum ama gelişimsel pedyatrik kliğinde gereken testler yapılsın demişti yoğun bakımdaki doktorumuz

benim bebeğim anne karnında 4 hafta geri kalmıştı vede düşük doğum ağırlığında doğdu birde toplam 50 gün küvezde kaldı bilemiyorum ama gelişimsel pedyatrik kliğinde gereken testler yapılsın demişti yoğun bakımdaki doktorumuz

benım kızım 55 gun kaldı ama haftası gerı deıldı ıstemedıler bısı

benım kızım 55 gun kaldı ama haftası gerı deıldı ıstemedıler bısı

bebğimin doğduğu hastanede erken doğum yapmış vede bir gün bile küvezde kalmış tüm bebeklerden bu testleri yapılmasını istiyormuş dokturumuz az önce konuştum ordaki doktorumuzun funda türker prematüre bebekler konusunda uzman vede izmirde çok bilinen bir doktor ama malesef yoğun bakımın başında olduğu için taburcu ettiği hastalarla birbir ilgilenemiyor

Back