- 16 Mart 2010
- 93
- 2
-
- Konu Sahibi ceyceyceycey
Arkadaslar tecrubelerinize ihtiyacim var... neredeyse 6 ay once koltukalti kesisiyle 275 cc'lik silikon protez taktirdim kasaltina... Doktorum da Nebil Bozdogan.... silikonlarimla yada doktorumla ilgili bi sikayetim yok ama gogusuclarimi hissetmiyorum(( bu normal mi...en fazla 6 ay surer diye okuyodum hep buradan... ama hissizlikle ilgili hic bi gelisme yok....cok panik oluyorum, hep boyle kalacagini dusundukce (( benzer sikayet yasayan varsa nolur bana yardimci olsun
bikac aya kadar Allah izin verirse bebek yapmayi dusunuyorum, hissiz memeyle nasil emzircem ben yaaaaaaa(((((((((
koltukaltindan yapildigi icin hissizlik olmamasi gerekiyordu...anlayabilmis degilim bende ama umarim duzelir...sana da cok gecmis olsun gamgam...hayirli olsun yeni memisler :) aricam doktorumu...hem de simdi
aradın mı cey ceyy..ne dedi çok merak etimm..bide kenacort a die bı merhem verdimi sana nebil bey kullandın ve bi zararını gördün mü acaba...
meme ucundan mı oldun amelıyatını..bence doktorunla bı daha görüş derim..bende ole bı sorun olmadı..cok gecmıs olsun
koltukaltindan oldum ameliyatimi ama iste sanssizlikbazen olabiliyor dedi doktorum ve 1-1.5 sene de surebiliyormus...tesekkur ederim
Arkadaslar tecrubelerinize ihtiyacim var... neredeyse 6 ay once koltukalti kesisiyle 275 cc'lik silikon protez taktirdim kasaltina... Doktorum da Nebil Bozdogan.... silikonlarimla yada doktorumla ilgili bi sikayetim yok ama gogusuclarimi hissetmiyorum(( bu normal mi...en fazla 6 ay surer diye okuyodum hep buradan... ama hissizlikle ilgili hic bi gelisme yok....cok panik oluyorum, hep boyle kalacagini dusundukce (( benzer sikayet yasayan varsa nolur bana yardimci olsun
bikac aya kadar Allah izin verirse bebek yapmayi dusunuyorum, hissiz memeyle nasil emzircem ben yaaaaaaa(((((((((