6 ay oldu hala gogus ucumu hissetmiyorum!!!

ceyceyceycey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
93
2
Arkadaslar tecrubelerinize ihtiyacim var... neredeyse 6 ay once koltukalti kesisiyle 275 cc'lik silikon protez taktirdim kasaltina... Doktorum da Nebil Bozdogan.... silikonlarimla yada doktorumla ilgili bi sikayetim yok ama gogusuclarimi hissetmiyorum :KK43:(( bu normal mi...en fazla 6 ay surer diye okuyodum hep buradan... ama hissizlikle ilgili hic bi gelisme yok....cok panik oluyorum, hep boyle kalacagini dusundukce :KK43:(( benzer sikayet yasayan varsa nolur bana yardimci olsun

bikac aya kadar Allah izin verirse bebek yapmayi dusunuyorum, hissiz memeyle nasil emzircem ben yaaaaaaa :KK43:(((((((((

meme ucundan mı oldun amelıyatını..bence doktorunla bı daha görüş derim..bende ole bı sorun olmadı..cok gecmıs olsun

Arkadaslar tecrubelerinize ihtiyacim var... neredeyse 6 ay once koltukalti kesisiyle 275 cc'lik silikon protez taktirdim kasaltina... Doktorum da Nebil Bozdogan.... silikonlarimla yada doktorumla ilgili bi sikayetim yok ama gogusuclarimi hissetmiyorum :KK43:(( bu normal mi...en fazla 6 ay surer diye okuyodum hep buradan... ama hissizlikle ilgili hic bi gelisme yok....cok panik oluyorum, hep boyle kalacagini dusundukce :KK43:(( benzer sikayet yasayan varsa nolur bana yardimci olsun

bikac aya kadar Allah izin verirse bebek yapmayi dusunuyorum, hissiz memeyle nasil emzircem ben yaaaaaaa :KK43:(((((((((

23 gün önce bende nebil beye ameliyat oldum ama şu an bile his durumum var..solda biraz daha az hissediorum sağa göre ama ilerleyen zamanlarda bu hissin gelecegini tahmin ediorum..acaba yanlışmı hissediorm :S biraz daha zaman geçsin bakalım nolcak..nebil beye durumunu anlat bence koltuk altı yapılan ameliyatta bu durumun olmaması gerekio yada diğer yöntemlere göre daha hissedilebilir olması gerekio..en azından doktorum bana böle söyledi..umarım herşey yoluna girer cnm 6 aydan sonra düzene gircektr bence fazla sıkma canını

cnm bende hiç hissizlik sorunu olmadı, hatta aşırı hislendi uçlar sütyen bile acıtıyordu ilk zmnlar. şimdi nerdeyse hiç kalmadı o durum zmn zmn hassaslaşıyor sadece.

bide ben 3. ayın sonunda nebil beyin yanında gittim, sertti hala ve o normalller şu anda dedi daha fazla yumuşamazmış. ayakta dururken dokununca normal ama yatınca sırtüstü balon gibi oluyolar geriliyorlar herhalde çok sert oluyor dokununca. sertlikle ilgili durumu nası seninkilerin. normal göğüs kadar cıvıma yumuşama oldumu.yeni erkek arkadaşım bile çok sertler dedi ve henüz söylemedim silikon olduğunu. başka doktora gitmiştim kapsül filanda yok dedi. bende sertliğine taktım yaa, burda herkes yumuşak normal göğüs gibi oluyor demişti nerdeee

bu arada bebiş yapmaya karar vermişsin hayırlı olsun

koltukaltindan yapildigi icin hissizlik olmamasi gerekiyordu...anlayabilmis degilim bende ama umarim duzelir...sana da cok gecmis olsun gamgam...hayirli olsun yeni memisler :) aricam doktorumu...hem de simdi :KK43:

koltukaltindan yapildigi icin hissizlik olmamasi gerekiyordu...anlayabilmis degilim bende ama umarim duzelir...sana da cok gecmis olsun gamgam...hayirli olsun yeni memisler :) aricam doktorumu...hem de simdi :KK43:

aradın mı cey ceyy..ne dedi çok merak etimm..bide kenacort a die bı merhem verdimi sana nebil bey kullandın ve bi zararını gördün mü acaba...

aradın mı cey ceyy..ne dedi çok merak etimm..bide kenacort a die bı merhem verdimi sana nebil bey kullandın ve bi zararını gördün mü acaba...

aradim da ameliyattaymis ulasamadim :KK43: kenacort kullandim ben de... bi zararini gormedim aksine yaramin iyilesmesine cok yardimci oldu... belki de icinde kortizon oldugu icin en cabuk etki edeni odur..

kizlaaaaar aradi doktorum simdi beni... bazen ameliyet sonrasi olabiliyorumus hissizlik ve 1- 1,5 yil da surebiliyormus :KK43: boyle bi problemle karsilasmadiginiz icin cok sanslisiniz... aynen sezaryen ile dogum yapan bazi kadinlarin daha sonra uzunca bir sure ameliyat yerlerini hissedememeleri gibi... ama dogum yada emzirmeye herhangi bir engel teskil etmezmis...bilakis emzirme his almami kolaylastirabilirmis...cok mutlu olduuuuuummmmm....paylasmak istedimmmm

ne kadar hissiz peki ısırılsa bile hissedilmeyecek derecede mi? ya emzirmeyi geçtim en erojen bölgelerden biri cinsel açıdan sorun olmuyor mu?

canm meraba benmde ameliyat olalı nerdeyse dört ay olacak nerdeyse ama benmde hç his yok.doktoruma danışmadım daha danışıcam bakalım.ama yapcak bişe yok.bu riski sölemişti.

X