6 ay mı ?

Kesinlikle taşsız çok hoş olur :) Zerafeti ortaya çıkar. Mutlulukla giy inşallah
ayy evet ya ne güzel ne tatlı telaşlar :)
Bu günleri özleyecek miyiz acaba :)

Kesinlikle taşsız çok hoş olur :) Zerafeti ortaya çıkar. Mutlulukla giy inşallah

özleriz heralde :) yada böyle telaşları olana , " amaan zaman hemen geçiyo anlamıyosun bile sadece o anın keyfini cıkar" diyecek zamanım gelcek mi onu cok merak ediyorum

Ay orada benden de mi bahsettin Durumu bu derece idrak edemiyorum ben düşün Bak bi hafif dank etti şimdi Düğün mekanını tuttunuz mu bu arada?

nişanlımın evlerinin önünde büyük bi bahçeleri var. organizasyon getirtcekler düğün günü, masalar ışıklandırma filan öyle bişi olcak. ağustos sıcagında kimseyi salonlara tıkamıcaz

Kızlar inanın su gibi geçiyor. 2 hafta önce büyük bir kaosla evi tuttuk.. Eşyaları biz eylülde denk gelmişti aldık, mobilyacının deposunda bekledi. Şimdi de yerleştiriyoruz. Halı perde avize işte banyo paspası filan gibi kısımları alıyoruz şu an... Hep bir alışveriş hep.. En çok bu kısmı güzel. Çünkü alırken parasını düşünmek zorunda olmadığın anlar var. Mesela gelinlik kınalık... Kimse olmaz diyemiyor... Dedirtmediğim de vurgulanabilir

Bugünleri özlemezsiniz.. Yani ben özlemiyorum. Nişanlılık zor. Bende Balıkesirde ikamet ediyorum Nişanlımda. Bizim ailelerimiz klasik anadolu aileleri yemekler zorunlu aramalar ziyaretler filan yordu şahsen beni.. Evli olsan bir hafta kendi tarafın bir hafta onun tarafı olur. Ama böyle onunkini aradın kendi babaaneni aramadın yok kendi teyzene gidildi benimkine gidilmedi. Bilmem ne.. Ama şu an fena değil

hele o zorunlu aramalar

Ne güzel anlattınn :) Alışveriş zorunlu olunca daha bi güzel değil mi Ben de gelinliğe para verirken hiç düşünmedim mesela. Normalde çok para vermemek gibi planlar içindeydim, giyip de beğenince niyeyse o kadar hesap kitap yapan ben birden o rakamı düşünmedim alalım dedim Biraz da ailelerin fazla karışmamasından sanırım. Nişanlımla hallediyoruz her şeyi o yüzden rahatız. Sizin ziyaret meseleleri zormuş ama. Ben akraba ziyareti severim ama zorunlu olmadığı zamanlar

Bizde ikimiz çıktık nerdeyse hepsine ama gene de onlara da sorduk. Yoksa alınıyor herkes. Valla geçsin şu 51 gün kazasız belasız da, sonrası da artık Allah Kerim..

Bizde ikimiz çıktık nerdeyse hepsine ama gene de onlara da sorduk. Yoksa alınıyor herkes. Valla geçsin şu 51 gün kazasız belasız da, sonrası da artık Allah Kerim..
Son günler stres arttıkça etraftakiler de daha bi yükleniyor sanki değil mi? Yani çok şükür büyük sorunlar yaşamadık şimdiye kadar ama son aylardan (lafa bak sanki son aylarda değilim ) hatta son haftalardan diyeyim, korkuyorum biraz. Balayını naptınız ayarladınız mı :)

biz sanırım karadeniz turu yapıcaz :) antalyada yaşıcağımız icin güney istemiyoruz. zaten sonra da gezeriz oraları ... ikimizde gezmeyi seviyoruuz. hem karadeniz daha serin olur püfür püfür

siz naptınız ?

Kuzum ben de tedirginim son günler için yalan değil..

Balayı için biz acele etmiyoruz. Yer ayarlamadık. İkimizin de kendi işi. Bu yüzden bakacağız eğer işlerle ilgili sıkıntı olursa 1 ay sonra çıkarız olmazsa ( ki inşallah olmaz olmamalı ) atlayalım arabaya nevşehir antalya filan geze geze takılalım dedik. Biraz çılgınca ama ben pek rutin şeyleri sevmiyorum zaten

Ahah herkes güney hayali kurar siz şanslı kesim de tatilde oradan kaçarsınız :) Antalya'ya geliyoruz biz de mayısta nasıl olur acaba oralar, denize giremezsem çok üzülürüm

aynen bizde öyle yapcaz. kafamıza göre gezcez. bi orda bi burda :) ama karadeniz büyük ihtimal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…