6 ay mı ?

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
önceden düğün.com'a üyeliğim vardı. bugün öylesine bi bakayım dedim. ben şok ben iptal

6 ay kalmış dedi. parmaklarımla saydım evet 6 ay kalmış

ay bişi kalmamış yaa

Daha

canım benimde 51 gün kaldı işler karıştı.. ben çok yaa diyordum geçivermiş zaman. ev falan var mı kiralayacak mısınız?

Ayy o 6 aydan sonrasını da insan hiç anlamıyor sanırım Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten Hazırlıklarınız ne alemde :)

Ayy o 6 aydan sonrasını da insan hiç anlamıyor sanırım Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten Hazırlıklarınız ne alemde :)

mutfak eşyalarını tamamlamaya calısyorum işte. nevresim havlu vs. tekstil ürünlerim tamam gibi. damat bey askerde onun gelmesini bekliyoruz. ona göre ev eşya filan bakmaya başlıcaz artık :) sizde durum ne ?

ev eşya filan hiç bişey yok damat bile yok kendisi askerde de :)

senin nişan ne zaman oldu ki? ne kadar bekledin yanii ? ay bişi kalmamış senin

Kızzz senin ki daha zor... Bizim nişan Temmuzdaydı. Çok olmadı ama ben daraldım bu gelin olmakla aday olmak kavramlarının arasına sıkışakalmaktan... 6 ay oldu işte 50 günde önümüzde var 8 ay de sen ona.

Şu sıra evin eşyalarını yerleştirmeye cebelleşiyorum. Ama hem iş hem alışveriş hem yerleşme çok çok çok zor oluyor..

Benim şansım nişanlım tüm aşamalarda benle bir hareket ediyor.

Ne zaman gelecek senin ki???

mutfak eşyalarını tamamlamaya calısyorum işte. nevresim havlu vs. tekstil ürünlerim tamam gibi. damat bey askerde onun gelmesini bekliyoruz. ona göre ev eşya filan bakmaya başlıcaz artık :) sizde durum ne ?
Çok iyi tekstilin tamam olması, mutfak da tamamlanır zaten, sonra gelsin büyük eşyalar :) En son 6 ayı gördüğüme ben de şok olmuştum, şimdi 3 ay kalmış ve 6 ay kaldı dediğim gün dün gibi Hazırlıklarımız bi enteresan zaten Gelinlik dikiliyor, mutfak tamam, koltuk takımı ve çamaşır makinesi tamam, küçük ev aletleri falan tamam o kadar. Gerisi yok
Şafak kaç kaldı, hayırlısıyla kavuşun inşallah

nisan 20sinde gelcek. bizim durumumuz çok iyi değil aslında. şöyle ki; düğün agustosda. ama nişanlım antalyda calısıyo. ben istanbulda (ben işi bırakcam) düğün sivasta olcak ayrıca ev yerleştirmeler filan antalyaya gidip gelcez. napıcaz bilmiyorum. hem antalyanın sıcağı hem ramazan bu yaz epey yorulcaz gibi

şafak 76 :) inş o gelsin de bi... sonra bizde tam gaz başlıcaz büyük şeyleri almaya. o geldikten sonra düğüne 4ay kalıyo. zaten 1 ayı ramazan o sıcaklarda pek bişi yapamayızda

Oo baya zorlu bi mücadele bekliyor sizi. Allah kolaylık versin

Sen akışına bırak... Senin iş karışık.. Ama olur olur merak etme.. Arkadaşında dediği gibi tekstili bitir mutfağı düz ( Mutfak bitmiyor çünkü ) Gerisi de olur gider olur gider..

şafak 76 :) inş o gelsin de bi... sonra bizde tam gaz başlıcaz büyük şeyleri almaya. o geldikten sonra düğüne 4ay kalıyo. zaten 1 ayı ramazan o sıcaklarda pek bişi yapamayızda
Az kalmışş :) Eşya alınır ya, erken aldın geç aldın o kadar da fark etmiyor galiba. Yani ben öyle avutuyorum kendimi ramazanı zaten sayma çabucak geçer dediğin gibi pek iş de yapılmaz. Ay çok heyecanlı değil mi

amin. sağolun :) iki tarafın hoşgörü ve anlayışıyla umarım hallederiz herşeyi :) siz gelinlik bakmaya ne kadar zaman kala başladınız ?
Vallahi ben 1 hafta önce dikime verdim işte bakalım. Sen asıl ona bak bence. Çünkü sezon geldiğinde bakarsan isteklerin hava da kalabilir. Acele olsun diye bildiklerini okuyor gelinlikçiler. bak benimkinin modeli de ekte sana fikir olsun. ama benim belinde taş olmayacak

Eklentiler

• IMG-20160116-WA0000[1].jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 76
Sen akışına bırak... Senin iş karışık.. Ama olur olur merak etme.. Arkadaşında dediği gibi tekstili bitir mutfağı düz ( Mutfak bitmiyor çünkü ) Gerisi de olur gider olur gider..

mutfak tmm gibi. işte dediğin gibi akışına bırakıyorum. herşey nişanlımın gelmesiyle netleşcek inş :)

amin. sağolun :) iki tarafın hoşgörü ve anlayışıyla umarım hallederiz herşeyi :) siz gelinlik bakmaya ne kadar zaman kala başladınız ?
İki taraf hoşgörülüyse olmayacak şey yok :) Ben bi gelinliği erken hallettim galiba 5,5-6 ay kala başladım, bi cumartesi denedim, diğer haftasonu karar verdim, ilk provam da bu cumartesi :) (sanki bunları ben yazmıyorum )
51 gün kalması nasıl bişey anlatsana çok merak ediyorum bişeyler dank etti mi mesela. bana tam edemedi arada yokluyor

ayy cok hoşmuş gelinliğin. dediign gibi taş da olmassa daha sade ve şık olcaktır. benimki başörtülü olcak. dantelli güpürlü bişi olcak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…