busra_cem Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2010 56 0 46 Ankara 4 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi busra_cem #1 selam arkadaşlar bugün 6.ay aşılarımızı vurulduk ama doktora sormayı unuttum banyo yapabilir mi diye gerçi sanırım yapılmayacak olsa uyarırdı ama yine de tedirgin oldum bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi
selam arkadaşlar bugün 6.ay aşılarımızı vurulduk ama doktora sormayı unuttum banyo yapabilir mi diye gerçi sanırım yapılmayacak olsa uyarırdı ama yine de tedirgin oldum bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi
P porti84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2011 51 1 46 İçel Mersin 18 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi busra_cem #2 cnm bence aşı vurulmadan banyosunu yaptır sonra aşınızı gidip vurdur.ben hep öyle yapıyorum
ilknurgk Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2010 245 2 66 Adana 18 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi busra_cem #3 bende geçen hafta yaptırdım aşısını.bize hemşire aşı olduğu gün banyo yaptırmayın demişti
A Aris Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2010 810 12 46 Adıyaman 19 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi busra_cem #4 Verem aşısı hariç, diğer aşılarda aynı günde banyo yaptırabilirsiniz bebeğe. Sadece aşı yapılan yerlere dikkat edin. Bebeğinizi canı acımasın.
Verem aşısı hariç, diğer aşılarda aynı günde banyo yaptırabilirsiniz bebeğe. Sadece aşı yapılan yerlere dikkat edin. Bebeğinizi canı acımasın.