6 Aralık pik mi

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.915
477
26
Daha sonrasında silikleşti pike en yakın o gibi de size sormak istedim
photo-output.jpeg

Eklentiler

• photo-output.jpeg
    photo-output.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 19
Tamam canım tekrardan yapmaya başlayayım öyleyse, pcos var bende pil göremedim bi türlü
Bir gebenin günlüğü sayfasının Ovülasyon testini kullan kuzum. Bu arada bende pcosluyum. Kilon var mı ? Adetlerin düzenli mi bilmiyorum ama, kesinlikle kilo ver. Yumurtlama düzene giriyor

Bir gebenin günlüğü sayfasının Ovülasyon testini kullan kuzum. Bu arada bende pcosluyum. Kilon var mı ? Adetlerin düzenli mi bilmiyorum ama, kesinlikle kilo ver. Yumurtlama düzene giriyor
Yol canım zayıfım adetlerimde düzenli sayılır düşük yaptım Ekim ayında bu ay düzensiz oldu

Bu testlere çokta güvenmeyin siz değerlendirmeye devam edin bence çünkü testler bazen yanıltıyor

Geçen ay benim de böyleydi. Bundan bir tık koyu oldu ama pik olmadı sonra silikleşti. Adete kadar da bir daha koyulaşmadı. Testlerde bir sorun var mıdır bilmiyorum ama yumurta yeterince büyümeden çatladığında da böyle oluyormuş. Ben kendi adıma ondan şüpheleniyorum. Ama sizde pcos varsa böyle dalgalanmalar daha çok olur devam edin bence

Geçen ay benim de böyleydi. Bundan bir tık koyu oldu ama pik olmadı sonra silikleşti. Adete kadar da bir daha koyulaşmadı. Testlerde bir sorun var mıdır bilmiyorum ama yumurta yeterince büyümeden çatladığında da böyle oluyormuş. Ben kendi adıma ondan şüpheleniyorum. Ama sizde pcos varsa böyle dalgalanmalar daha çok olur devam edin bence
Ya benim geçen ay da böyleydi testler mi sorunlu ben mi sorunluyum çözemedim

X