Dudak Makyajı 6-7 yıl sonra rujlara ne olur?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

tugbagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
76
0
Benim şuan da kullandığım rujdan birkaç adet aldım belki sonra bulamam diye çünkü çok yakıştırıyor herkes ve baya kalıcı bunları şimdi değilde belki seneler sonra kullansam bile rujda bozulma olur mu acaba ?

canım internette yazıyordu. belkı faydam olur. Ru.jun üze.ri ter.le.me şek.lin.de yağ nok.ta.cık.la.rıy.la kap.la.nır, renk de.ği.şi.me uğ.rar ve ağır.dır, pas.tel bo.ya gi.bi ko.kar. Çok so.ğuk (buz.do.la.bı) ya da çok sı.cak (ka.lo.ri.fer ya.nı) or.tam.lar.da bo.zul.ma sü.re.ci hız.la.nır. Koz.me.tik sa.na.yiin.de ruj, oje ve göz far.la.rı.na se.def.li bir gö.rü.nüm ka.zan.dır.mak ama.cıy.la kat.kı mad.de.si ola.rak biz.mut oksiklorür (Bi.OCl) kul.la.nıl.dı.ğın.dan, se.def.li ruj.la.rın öm.rü açıl.ma.dan 30 ay, açıl.dık.tan son.ra 6 ay.dır. Mat ruj.la.rın.sa am.ba.la.jı açıl.ma.dan 3 yıl, kul.la.nıl.ma.ya baş.lan.dı.ğın.dan iti.ba.ren de 12 ay.dır.

ay kopyalayıp yapıstırdım. nebıcım olmus. noktalar var harfler arasında. :KK70: ama anlasılmıcak gıbı degıl demı okuyabılırsın

canım internette yazıyordu. belkı faydam olur. Ru.jun üze.ri ter.le.me şek.lin.de yağ nok.ta.cık.la.rıy.la kap.la.nır, renk de.ği.şi.me uğ.rar ve ağır.dır, pas.tel bo.ya gi.bi ko.kar. Çok so.ğuk (buz.do.la.bı) ya da çok sı.cak (ka.lo.ri.fer ya.nı) or.tam.lar.da bo.zul.ma sü.re.ci hız.la.nır. Koz.me.tik sa.na.yiin.de ruj, oje ve göz far.la.rı.na se.def.li bir gö.rü.nüm ka.zan.dır.mak ama.cıy.la kat.kı mad.de.si ola.rak biz.mut oksiklorür (Bi.OCl) kul.la.nıl.dı.ğın.dan, se.def.li ruj.la.rın öm.rü açıl.ma.dan 30 ay, açıl.dık.tan son.ra 6 ay.dır. Mat ruj.la.rın.sa am.ba.la.jı açıl.ma.dan 3 yıl, kul.la.nıl.ma.ya baş.lan.dı.ğın.dan iti.ba.ren de 12 ay.dır.
yahu bu nasıl yazı hecelere neden ayırarak yazdınız?çok uğraştın mı?

benim bildiğimde öyle. kız internetten kopyalamış canım, öyle çıkmış belli ki bu konuyla sıkıntın var sana yardımcı olmaya çalışmış. lütfen kibar olalım... :KK66:

X