- 3 Kasım 2023
- 307
- 239
- 23
- 22
- Konu Sahibi rvaalamiaa
-
Canım ya aralık ta gösteriyor ocak taAralık görünüyorsa doğum Aralık annelerine gelsenize
Popüler Konu - 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı ilk sayfadaki bilgileri yazarsan listeye ekler konu sahibi, her türlü belirtiyi konuşuyoruz iç rahatlatıcı bi Topic olduCanım ya aralık ta gösteriyor ocak tagaliba tam yeni yıla denk gelicez Allah nasip edersee, bu arada oraya kayd falan olmam gerekiyor mu ya da isim tarih yazdırmak? Azerbaycandan katılıyorum
Merhaba bende 7+6 hamileyım ikizlerime . Benımde daha önce kayıplarım oldu ınsallah bu sefer kucağımıza almak nasip olur . Normal yönden mı hamıle kaldınız ?Merhaba kızlar 6+3 haftalık hamileyim eğer bu haftalarda olan hamişlerimiz varsa konuşmayı dertleşmeyi çok isterimçünkü 3-4 ay önce de hamileydim ama bu haftalarda gelişimi durmuştu
Mesela belirtileriniz neler ağrılarınız oluyor mu keseyi ne zaman gördünüz kalp atışını duydunuz muikinci hamilelik sağlıklı ilerler mi
Maşallah canım inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebekleriniziMerhaba bende 7+6 hamileyım ikizlerime . Benımde daha önce kayıplarım oldu ınsallah bu sefer kucağımıza almak nasip olur . Normal yönden mı hamıle kaldınız ?
Bu arada neredeyse aynı haftadayız biz de 7+4 haftalığızMerhaba bende 7+6 hamileyım ikizlerime . Benımde daha önce kayıplarım oldu ınsallah bu sefer kucağımıza almak nasip olur . Normal yönden mı hamıle kaldınız ?
Masallah Ewet aynız . Ağrınız felan varmı neler hıssedıyorsunuz bu haftada . Bende çok şişkınlık oluyo ama tabıkı ılaclardan da ola bılır benım tüp bebek normal gebelık değil .Bu arada neredeyse aynı haftadayız biz de 7+4 haftalığız
Evet canım şişkinlik var bende de gaz, beyaz akıntı, adet sancıları, ara sıra bel ağrılarım da oluyorMasallah Ewet aynız . Ağrınız felan varmı neler hıssedıyorsunuz bu haftada . Bende çok şişkınlık oluyo ama tabıkı ılaclardan da ola bılır benım tüp bebek normal gebelık değil .
Aynen ama ben ıgne ılac da çok alıyorum o yüzden de yapıyo bana . Bel ağrısı oluyo genelde. Haftaya cuma gıdecem bakalım doktora ne durumdaEvet canım şişkinlik var bende de gaz, beyaz akıntı, adet sancıları, ara sıra bel ağrılarım da oluyortüp bebek te olsa normal yolla kalınan gebeliklerle neredeyse aynı belirtiler oluyor
Merhaba kızlar 6+3 haftalık hamileyim eğer bu haftalarda olan hamişlerimiz varsa konuşmayı dertleşmeyi çok isterimçünkü 3-4 ay önce de hamileydim ama bu haftalarda gelişimi durmuştu
Mesela belirtileriniz neler ağrılarınız oluyor mu keseyi ne zaman gördünüz kalp atışını duydunuz muikinci hamilelik sağlıklı ilerler mi
Maşallah canım aminn9+6 hamileyim.
İnan hiçbir şey hissetmiyorum.
Sadece hafif göğüs hassasiyeti vardı okadar.
Keseyi ve kalp atışını 7+5te gördüm.
Haftaya ilk ultrasonum var hayırlısıyla.
Umarım bebişlerimiz sağlıkla hayırla büyür
Merhaba bende konu başlığını görünce hemen üye oldum kesemizi ve yolk sac i 5 haftalık gördük kalp atışımızı 5+5te vajinal ultrason ile duyduk bu hafta yani 6+5te tekrar kontrole gideceğiz normal ultrason ile kalp atışını ve bebişimizi görmeyi umuyoruz :)Merhaba kızlar 6+3 haftalık hamileyim eğer bu haftalarda olan hamişlerimiz varsa konuşmayı dertleşmeyi çok isterimçünkü 3-4 ay önce de hamileydim ama bu haftalarda gelişimi durmuştu
Mesela belirtileriniz neler ağrılarınız oluyor mu keseyi ne zaman gördünüz kalp atışını duydunuz muikinci
Maşallah canımMerhaba bende konu başlığını görünce hemen üye oldum kesemizi ve yolk sac i 5 haftalık gördük kalp atışımızı 5+5te vajinal ultrason ile duyduk bu hafta yani 6+5te tekrar kontrole gideceğiz normal ultrason ile kalp atışını ve bebişimizi görmeyi umuyoruz :)
Merhaba kızlar 6+3 haftalık hamileyim eğer bu haftalarda olan hamişlerimiz varsa konuşmayı dertleşmeyi çok isterimçünkü 3-4 ay önce de hamileydim ama bu haftalarda gelişimi durmuştu
Merhaba canım biz en son 6+4 de gittik hem bebeği gördük hem kalp atışını falan duyduk, inşallah her şey yolundadır endişe etmeMerhaba 6+2 de doktora gittim kese göründü fakat bebek görünmedi haftaya tekrar gel kalp atışı duyulursa sorun yok duyulmazsa sorun var diş gebelik olabilir dedi bir de ondan önceki haftada yani 5+4 iken falan doktor kesede gerileme var demişti sağlıksız bir gebelik olabilir demişti en son gidişimde kesede sıkıntı yok fakat bebek görünmedi sizin bebek kaçıncı haftada göründü acaba
Öyle yapıcam bir de ultrason kağıdına baktım kese boyutu 14mm ve kese icerisinde fetal nod ayırt edilemedi yazılmış 6+2 iken yarın hastaneye gidicem kalp atışı için inşAllah her şey yolunda giderMerhaba canım biz en son 6+4 de gittik hem bebeği gördük hem kalp atışını falan duyduk, inşallah her şey yolundadır endişe etme. 7-8 hafta olunca tekrar git, ya da başka bi doktora da görün
Size de maşallahMaşallah canımben de 6+4 benim sat hesabımla, 6+5 ise ultrasona göreydi o zaman gittim karından ultrasonla çok net hem gördük hem duyduk kalp atışını Rabbim size de yeniden o güzel pıt pıt ları duymayı nasip etsin ve sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?