• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6-7 Haftalık Beta Hcg Değerleriniz

rozie35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Selam Kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var. 22 ocak tarihinde tek embriyo transfer oldum. Ve tuttu şuan 6-7 haftalık hamileyim geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum embriyonun 5. Haftasına göre gelişmediğini söyledi. Beta hcg istedi 6298 çıktı 3 gün sonra tekrar kan verdiğimde 9335 çıktı değerlerim iyi mi haftasına göre ? Bu hafta kontrolüm var kalp sesini veya bebeğin gelişmini görebilir miyiz ? Bu durumları yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi 🙏🏻🙏🏻

Selam Kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var. 22 ocak tarihinde tek embriyo transfer oldum. Ve tuttu şuan 6-7 haftalık hamileyim geçen hafta kontrole gittiğimde doktorum embriyonun 5. Haftasına göre gelişmediğini söyledi. Beta hcg istedi 6298 çıktı 3 gün sonra tekrar kan verdiğimde 9335 çıktı değerlerim iyi mi haftasına göre ? Bu hafta kontrolüm var kalp sesini veya bebeğin gelişmini görebilir miyiz ? Bu durumları yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi 🙏🏻🙏🏻
Senin bu hafta kalp sesini duyman lazim diye düşünüyorum çünkü bende 1 Şubat'ta transfer oldum. Aramızda 1 hafta var, bu hafta bende kalp sesini duyacağım inşallah

Bende 2 gün on önce gittim kan verdim ultrasonda çok küçük bi kese var dedi ama değerim 7675 çıktı anlamadım Bende 1 buçuk aylık hamilesin dedi ama bebek yok ben yeni doğum yaptım 5 aylik bi begegim var ondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum yaşayan var mi

Hayırlı olsun 🌸 Bence daha yeni olduğu için görünmemiştir

Back
X