6-7.Hafta Gebelikte devam eden kahverengi akıntı

ykaya18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
113
58
48
32
Herkese merhaba,
Daha önce kan pıhtısından kaynaklı, gebeliğim de kalp durması yaşadım ve kürtaj oldum. Ona bağlı olarak bu gebeliğimde kan sulandırıcı ve duphaston hap kullanıyorum. Kasılma olmaması için de makattan fitil kullanıyorum. 6.hafta başından beri kahverengi akıntım oluyor. Bugün 7 haftaya girdik, akıntı hala devam ediyor. Geçen hafta doktoruma söyledim, sadece yatmam gerektiğini söyledi ve ben söz dinliyip yatıyorum ama akıntı bitmiyor. Yaşayan oldu mu, tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Teşekkür ederim

rahimde kanama vs gördü mü? kan sulandırıcı kullandığınız için kanamanın kesilmesi daha zor. genelde kanama olunca kan sulandırıcıyı kesiyorlar diye biliyorum. benim doktorum kanamaya sancı eslik etmiyorsa endişeye gerek yok ama kontrol şart demişti. kahverengi zaten eski kan olarak kabul ediliyor yani aktif bir kanama olmadığını gösterir.

Bir önceki lekelenmede çok üzerinde durmadı sadece kan sulandırıcı olduğu için çok gezinme yat dedi. Sürekli yatıyorum ama kesilmedi bir türlü. Yarın kontrolüm var ama endişelenmek istemiyorum. Teşekkür ederim

inşallah her sey güzel olur sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…