• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6-7 adet yumurta gelisti, fakat bu ay iptal oldu😔

zeynep1993

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
296
14
298
Danimarka
Selam kizlar

Yumurtlamam gerceklessin diye hormon verdiler ve bugun ultrasyonda tam 6-7 tane yumurtamin gelistigini soylediler. Bu sebepten dolayi doktor catlatma ignesi (ovitrelle) vurmak istemedi ücüz dördüz vs bebek riski olur diye.

Doktor planlamasinda asilama degil ama evde kendimiz degerlendirecektik. Doktor bana birliktelik olmasin riskli dedi.
Bu arada ben bobrek nakilliyim - bunuda düsunerek boyle soyledi.

Biz 1 senedir deniyoruz ve esimde de bendede bir sorun yok. Yani bunca zaman olmayip bu ay denesek bile bakalim dollenecek mi sanki diye dusunseye kapildim..

Ne yapmaliyim sizce doktoru dinleyip bu ayi degerlendirmeyim mi yoksa bunca ay sebepsiz tutmadi bu ay tutsada belki 1 2 tutar diye sansimi deneyim mi?

Uzgunum kizlar, fikirlerinize ve tertubelerinize ihtiyacim var 🥲😔

Selam kizlar

Yumurtlamam gerceklessin diye hormon verdiler ve bugun ultrasyonda tam 6-7 tane yumurtamin gelistigini soylediler. Bu sebepten dolayi doktor catlatma ignesi (ovitrelle) vurmak istemedi ücüz dördüz vs bebek riski olur diye.

Doktor planlamasinda asilama degil ama evde kendimiz degerlendirecektik. Doktor bana birliktelik olmasin riskli dedi.

Biz 1 senedir deniyoruz ve esimde de bendede bir sorun yok. Yani bunca zaman olmayip bu ay denesek bile bakalim dollenecek mi sanki diye dusunseye kapildim..

Ne yapmaliyim sizce doktoru dinleyip bu ayi degerlendirmeyim mi yoksa bunca ay sebepsiz tutmadi bu ay tutsada belki 1 2 tutar diye sansimi deneyim mi?

Bence riske atmayin kendinizi, hicbir sey sizin sagliginizdan onemli olamaz. Bir sonraki ay denersiniz🌸

Selam kizlar

Bir arkadasım asılama dıye gırdı bu yola, sızın gıbı dusuk doz igneye ragmen fazla yumurtası gelısınce tüp bebege donduler, taze transfer yapıldı, suanda oglu var 🌸durumunuz el veriyorsa tüpe de yonelebılırsınız

Back