- 11 Şubat 2018
- 34
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyam13
Daha erken canim 8.haftada duyanlar da var az sabirli olmak lazim
Aynen biz de8,haftaya yakın duyduk ,sakin ol
Ben ilk gebeliğimde 6 haftalıkken duymuştuk. Bunda 5 haftalıkken doktora gittim 3 hafta sonra gel dedi keseyi ve bebeği gördük. Normalde 8 haftalıkken duyulur kalp atışı. Az sabret. Ağrın falan yoksa bu rahat bir gebelik geçireceğin anlamına gelebilir :) benimki bu sefer zorluyor biraz da
Bende dün 7+5 de duyamadım cnm kalp atısını nolucak bilmiyorum çok zormuş bnmde cumartesi belli olucak
Ağrım yok allaha şükür.. inşallah rabbim kalbinide attırır miniğin.. tek istediğim şuan sağlıklı olması.. bakalım haftaya pazartesi 8. haftamız olacak.. Allah sanada kolaylık versin canım
Allah yardımcın olsun canımAz önce kanamam başladı.. hastaneye gidiyorum
Allah yardımcın olsun canım
Bende ayni seklde 2 gun duruyor snra kanamam oluyoo korkuyormm insallah bise olmazz kizlarrrr kanama tamamen kesilmiyordaa napcm bilmiyorm doktora gttm dusuk riski dedi 6+2 gnluk hamileyim dualarinizi eksik etmeyin lutfenAllaha binlerce kez sükürler olsun kanama cok az geldi ve durdu, doktora sordum kanama az olunca normal dedi.. gebelik 7 haftada matematiksel olarak dedi ama suan ben 5 haftalik görüyorum dedi.. regl döneminde gecikmelerim oldugu icin olabilir dedi.. suan kalp atisi duymak o yüzden erken dedi.. gebelik suan cok kücük bisey diyemeyiz dedi.. ve dinlenmemi istedi pazartesi kendi doktorumda randevuma gidip kontrol ettirmemi istedi ama düsük riskini göz önünde bulundurmami istedi.. Allah insallah merhamet eder, rabbim insallah bana bagislar..
Bende ayni seklde 2 gun duruyor snra kanamam oluyoo korkuyormm insallah bise olmazz kizlarrrr kanama tamamen kesilmiyordaa napcm bilmiyorm doktora gttm dusuk riski dedi 6+2 gnluk hamileyim dualarinizi eksik etmeyin lutfen