6+6 Hafta ve Kalp atışı yok?

Papatyam13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
34
27
:110:Selam kızlar..

Ben hesaplamalara göre bugün 6+6 Haftalık Gebeyim.. bugün doktor Randevum vardı.. doktor 6+6 haftalık için biraz geride diyor.. Kalp atışını duymadık... acaba sizinde böyle bir durumunuz oldumu veya kalp atışını sonradan duyan? Ağrım yok.. Kanamamda yok.. Allahdan ümit kesilmez insan yinede korkuyor biraz.. Teşekkürler cevaplarınız için!

Kesenin boyutunu söylemedi.. Almanyada yaşıyorum ve benden 5 küçük ince uzun kaplardan kan aldı tam net hesaplamak için kac haftalık olduğunu.. Pazartesi birdaha randevum var tahlilleri almak için ve yine kalp atışını bakmak için.:KK61:

Ben ilk gebeliğimde 6 haftalıkken duymuştuk. Bunda 5 haftalıkken doktora gittim 3 hafta sonra gel dedi keseyi ve bebeği gördük. Normalde 8 haftalıkken duyulur kalp atışı. Az sabret. Ağrın falan yoksa bu rahat bir gebelik geçireceğin anlamına gelebilir :) benimki bu sefer zorluyor biraz da :KK43:

Ben ilk gebeliğimde 6 haftalıkken duymuştuk. Bunda 5 haftalıkken doktora gittim 3 hafta sonra gel dedi keseyi ve bebeği gördük. Normalde 8 haftalıkken duyulur kalp atışı. Az sabret. Ağrın falan yoksa bu rahat bir gebelik geçireceğin anlamına gelebilir :) benimki bu sefer zorluyor biraz da :KK43:

Ağrım yok allaha şükür.. inşallah rabbim kalbinide attırır miniğin.. tek istediğim şuan sağlıklı olması.. bakalım haftaya pazartesi 8. haftamız olacak.. Allah sanada kolaylık versin canım :KK15:

Bende dün 7+5 de duyamadım cnm kalp atısını nolucak bilmiyorum çok zormuş bnmde cumartesi belli olucak

Ağrım yok allaha şükür.. inşallah rabbim kalbinide attırır miniğin.. tek istediğim şuan sağlıklı olması.. bakalım haftaya pazartesi 8. haftamız olacak.. Allah sanada kolaylık versin canım :KK15:

İnşallahh sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza :emir_bebek::anne:

Allah yardımcın olsun canım

Allaha binlerce kez sükürler olsun kanama cok az geldi ve durdu, doktora sordum kanama az olunca normal dedi.. gebelik 7 haftada matematiksel olarak dedi ama suan ben 5 haftalik görüyorum dedi.. regl döneminde gecikmelerim oldugu icin olabilir dedi.. suan kalp atisi duymak o yüzden erken dedi.. gebelik suan cok kücük bisey diyemeyiz dedi.. ve dinlenmemi istedi pazartesi kendi doktorumda randevuma gidip kontrol ettirmemi istedi ama düsük riskini göz önünde bulundurmami istedi.. Allah insallah merhamet eder, rabbim insallah bana bagislar..

Allaha binlerce kez sükürler olsun kanama cok az geldi ve durdu, doktora sordum kanama az olunca normal dedi.. gebelik 7 haftada matematiksel olarak dedi ama suan ben 5 haftalik görüyorum dedi.. regl döneminde gecikmelerim oldugu icin olabilir dedi.. suan kalp atisi duymak o yüzden erken dedi.. gebelik suan cok kücük bisey diyemeyiz dedi.. ve dinlenmemi istedi pazartesi kendi doktorumda randevuma gidip kontrol ettirmemi istedi ama düsük riskini göz önünde bulundurmami istedi.. Allah insallah merhamet eder, rabbim insallah bana bagislar..
Bende ayni seklde 2 gun duruyor snra kanamam oluyoo korkuyormm insallah bise olmazz kizlarrrr kanama tamamen kesilmiyordaa napcm bilmiyorm doktora gttm dusuk riski dedi 6+2 gnluk hamileyim dualarinizi eksik etmeyin lutfen

Bende ayni seklde 2 gun duruyor snra kanamam oluyoo korkuyormm insallah bise olmazz kizlarrrr kanama tamamen kesilmiyordaa napcm bilmiyorm doktora gttm dusuk riski dedi 6+2 gnluk hamileyim dualarinizi eksik etmeyin lutfen

bendede aynı düşük riski var.. hatta cok kücük henüz haftasına göre gelişmemiş dedi.. kalp atışını duydunuzmu? bende daha duymadık.. Allahdan ümit kesilmez.. Dua et bol bol Rabbim bize inşallah merhamet eder..

Ben doktora gittigimde 7+5ti canim. 8 hafta olmak uzereydi ve ilk gidisimde duydum. Sende biraz sabret 8. Haftada duyanlar oluyo allah saglikli kucagina almayi nasip etsin :anne:

X