- 5 Eylül 2022
- 58
- 27
- 8
- 41
- Konu Sahibi TuruncuAnne
-
Herkese Merhaba ..
22 aralıkta ovülasyon testiyle yumurtlama gördüm ve bu günleri değerlendirdik..
Yumurtlamadan sonra 6 hafta geçti ....45-50 günde bir adet oluyorum..
Doktorum son adet tarihime göre hesapladığı için 8-9 haftalık hamile olduğumu düşünüyor . Bugün ultrasyonda 6+6 hafta olarak ölçüm yapıldı.. ultrasyondaki haftayla benim yumurtlama günümden itibaren geçen hafta aynı...
Bugün bebeğimizin kalp atışını duymak için gitmiştik ama yolk kesesi oluşmuş olmasına rağmen bebek görünmedi.. doktorumda kendi hesabıyla 8-9 haftalık gebelikte kocaman bebek görünmesi lazımdı dedi.. boş gebelik bu dedi.. ve beni kürtaja yönlendirdi..
Kese boyutu daha 16 mm.
Yolk kesesi oluşmuş.
Başına böyle bir durum gelenler lütfen yardımcı olabilirmi..
Önce yolk kesesi görünüyor zaten bende senin haftandayken kese görünüyor du sekiz haftalıkken kalp atışı duydum normal bence kürtaj düşünmeHerkese Merhaba ..
22 aralıkta ovülasyon testiyle yumurtlama gördüm ve bu günleri değerlendirdik..
Yumurtlamadan sonra 6 hafta geçti ....45-50 günde bir adet oluyorum..
Doktorum son adet tarihime göre hesapladığı için 8-9 haftalık hamile olduğumu düşünüyor . Bugün ultrasyonda 6+6 hafta olarak ölçüm yapıldı.. ultrasyondaki haftayla benim yumurtlama günümden itibaren geçen hafta aynı...
Bugün bebeğimizin kalp atışını duymak için gitmiştik ama yolk kesesi oluşmuş olmasına rağmen bebek görünmedi.. doktorumda kendi hesabıyla 8-9 haftalık gebelikte kocaman bebek görünmesi lazımdı dedi.. boş gebelik bu dedi.. ve beni kürtaja yönlendirdi..
Kese boyutu daha 16 mm.
Yolk kesesi oluşmuş.
Başına böyle bir durum gelenler lütfen yardımcı olabilirmi..
Evet oldum 1 ay önceKürtaj oldunuzmu peki
10. haftaya kadar bekledik biz.. Ama bebek gelişmedi . Kalp atışı oluşmadı. Kanamam başladı kürtaj olmak zorunda kaldım..Önce yolk kesesi görünüyor zaten bende senin haftandayken kese görünüyor du sekiz haftalıkken kalp atışı duydum normal bence kürtaj düşünme
Teşekkür ederim..Boş gebelik değildi aslında bebek sonradan göründü ama bekledik bir kaç hafta daha kalp atışı oluşmadı hiç.Geçmiş olsun boş gebelik o zaman
Çok sevindim..İnşallah hamileliğiniz çok güzel ilerler. Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziŞu an tekrardan hamileyim inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur
Amin inşallahİnşallah canım rabbim sana en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Ne kadar süre sonra hamile kaldınız acabaŞu an tekrardan hamileyim inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur
Sizin ne zaman olmsutu boş gebelik tekrar ne Zaman hamile kaldinizTeşekkür ederim..Boş gebelik değildi aslında bebek sonradan göründü ama bekledik bir kaç hafta daha kalp atışı oluşmadı hiç.
20 şubatta 10 haftalıkken kürtaj oldum.. bir buçuk ay kadar sonra hamile kaldım tekrarSizin ne zaman olmsutu boş gebelik tekrar ne Zaman hamile kaldiniz
Bir buçuk sene sonraNe kadar süre sonra hamile kaldınız acaba
Merhaba gebeliginiz nasıl ilerliyor benim de yolk kesesine bir doktoe büyük dedi biri normal dedi anlam veremedim. 7+3 bugünBir buçuk sene sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?