• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+5 haftalık gebelikte kalp atışı yok!!

Melisa_04

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
203
20
13
19
Slm kızlar 6+5 haftalık hamileyim kese var bebek var görüyo ama doktorlar kalp atışı duyamadılar bana yüksek ihtimalede kalp atışı olmicak dediler ama yinede 1 şans verelim dediler 1 hafta sonra tekrar kalp atışı içi gidicem buna benzer yaşıyan var yada sonradan kalp atışı beli olan varmı yardımcı olur musunuz!!

Merhaba, kendini üzme öncelikle, burda 8. Haftasında duyanlar bile var. Dua et bol bol, her şeyin hayırlısı balım. Stres yapma, inşallah sağlıcakla hayırlı haber alırsın ama oldu ki kalp atışı duymadın, bunun için kendini yıpratma. Yine hamile kalırsın inşallah, sabırlı ol

Slm kızlar 6+5 haftalık hamileyim kese var bebek var görüyo ama doktorlar kalp atışı duyamadılar bana yüksek ihtimalede kalp atışı olmicak dediler ama yinede 1 şans verelim dediler 1 hafta sonra tekrar kalp atışı içi gidicem buna benzer yaşıyan var yada sonradan kalp atışı beli olan varmı yardımcı olur musun

Şu an doktordan dönüyorum sizinle aynıyım kontrolümde bugün kalp atışı göremedik tekrar kan aldı yarın sonucuma bakacak sonuç düşükse yükselme olmamışsa tekrar kontrol Edip sonuca karar verecek yükselme varsa iki hafta sonraya randevu veririm dedi elim ayağım titriyor inşallah olumlu haberler alırız ya Rabbim

Şu an doktordan dönüyorum sizinle aynıyım kontrolümde bugün kalp atışı göremedik tekrar kan aldı yarın sonucuma bakacak sonuç düşükse yükselme olmamışsa tekrar kontrol Edip sonuca karar verecek yükselme varsa iki hafta sonraya randevu veririm dedi elim ayağım titriyor inşallah olumlu haberler alırız ya Rabbim
İşh

Back