6+5 günlük hamileyim kesem 15mm içi boş normal mi???

mad1410

Bitanesi'nin Bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
445
269
103
6+5 günlük hamileyim kesem 15mm içi boş normal mi???Geçen hafta giitiğim doktor kese 11mm eğer haftaya da boş olursa alıcaz dedi,5 gün sonra başka bir doktora gittim. O da kese 15 mm içi boş haftaya kesinleşir dedi.Sizce bu durum normal mi,15mm kese de çocuk görülmesi gerekmez miydi

benimde buna benzer bişey oldu 6. haftada kalp atışı almaya gittik ama bebği göremedi belki küçük ondan falan dedi 7. de de görülmedi.8. de de her türlü ultrasonla baktı ama gelişmemiş dedi aldılar mecburen ..ama tek doktorla yetinme bikaç doktor değiştir ve 8-9 haftaya kadar beklet aldırma alalım derlerse bazen geçte görülebilirmuş cunku...umarım benim yaşadığımı yaşamaz görürsün bebişini

ben de hamile olduğumu yeni öğrenenlerdenim merak ettiğim bir konu var bhcg 1735 iken 1000 oldu ama kanamam yok progesteron 25,6 bu ne demek yani bebeğimi kayıp mı ettim

5+2 günlük hamileyim elimde 2 ultrason fotoğrafı var ama kesenin boyu burda yazanlardan hangisi? GS yazan değer mi?

ben de hamile olduğumu yeni öğrenenlerdenim merak ettiğim bir konu var bhcg 1735 iken 1000 oldu ama kanamam yok progesteron 25,6 bu ne demek yani bebeğimi kayıp mı ettim

bhcg nin düşmesi cok garip doktora gittinmi hemen

Kızlar yarın doktora gitcem,bana dua edin. muhtemelen kese 18 mm falan çıkacak,içi yine boş olursa normal mi??*Bu arada yarın 7+0 hamileyim....

Kızlar yarın doktora gitcem,bana dua edin. muhtemelen kese 18 mm falan çıkacak,içi yine boş olursa normal mi??*Bu arada yarın 7+0 hamileyim....

canım benim 7+3 günlüktü kese içinde küçük bir kese oluşumu var dedi oda bebeğiniz dedi muhtemelen küçük olduğu için ben kalp atışınıda 7+3de duydum canım hiç korkma tmm mı inşaalllah istediğin sonucu alıursın

ben bir yerde 12mm gözükür diye kudum benim de 10mm gözükmedi dktor 7.hafta çağırdı senin gözükmemesi de normal bence rahat ol

gelısmıs ultrason cıhazı olan bıryerde baktır bence ama 7-8.haftaya akda olabılıyor kalp atımı kan degerı düşen arkdas tekrar test yaptırdınmı düşüş tehlıkleı olabılır

Canım bugün oldukça teknolojik bir yerde yeniden randevu aldım ve baktırcam,hiç mide bulantım falan yok,hayırlısı bakalım bu iş bana pek mantıklı gelmiyor,çünki geçen hafta bana oldukça olumsuz konuştu..

test sonucunun 1-2 gün içerisinde ikiye katlaması gerek diye biliyorum, düşmesi benim de kafamı karıştırdı. Ama yine de bekle derim. Arkadaşım hamileliğinin 10. haftasında duymuştu kalp atışlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…