6,5 cm yumurtaık kistim var kan yaglanmamdan dolayı dogum kontrol hapı ıcemıyorum off

gecmıs olsun canım bende aynı dertten muzdarıptım pko var bende .mart ayında amelıyat oldum portokal buyuklugunu gecmıstı dr söyledıgıne göre.fakultede alttan sırıngayla bosaltma yöntemıyle kıstım yok oldu tamamen bosaltıldı ve kaybıldu.ılacla erımesı mumkun degıl dedı dr um.suan cok rahatım o agrılarım tamamen gectı.ınsallah senıde kısa sürede gecer.rabbım şifa versın canım

zeynep adaçayı denedinmi daha önce ben onuda deniycem ikisi zararlı olurmu emin olamadığm için soğan kürü bütünce onuda içicem

Ben daha ònce çörekotu bal tarçın kullandım ama fazla yiyemedim soğan kürüyle başladım bakalım artık hangisi işe yarayacak adaçayınıda denerim olmasa

hamile kalmak ısteyen arkadaslarım kadın ınfertılesı bolumunde benım actıgım bır konu var 9 seneden sonra nası hamıle kaldım dıye hayıt suyundan bahsedıyorum benım onerımden yoa cıkıp hamıle kalanlar var okuyun allah sızede verır ınsallah

kist ne kisti peki çikolatamı benim 3.5 cm çikolata kisti olduğu yeni çıktı meydana yıllardır var ve zeynep kamil ameliyat ediyor beni

canım herturlu kıst mıyoma ıyı gelıyormus benımkı over kıstı baya buyumus 7 cm ayrıca bobrektede kıst cıktı sogan kuru bobrek kıstınede ıyı gelıyomus ıkısı ıcınde ona basıycam 1 aydır hayıt ıcıyorum etkısı ıcın 3 ay ıcılecek off allah baska dert vermesın

gülkokulu hayıt suyu aldm bugün soğan kürü yapıyorm ama.ikisini aynı anda kullanmanın zararı olurmuki sence?

benimde bu civarda bi kistim var. doğum kontrol hapıyla eritme tedavisine başladık bugün tam 21 gün oluyo.. bakalım sonuç ne olacak..://

gülkokulu hayıt suyu aldm bugün soğan kürü yapıyorm ama.ikisini aynı anda kullanmanın zararı olurmuki sence?

canım sogan kurunu bıtır hayıta sonra basla sogan kuru ara kanama yapabılıyormus ama yınede devam edın dıyor ibrahim s. hayıtında adet sokturme ozelıgı var ayrı ayrı yap derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…