zaten soğan kürü sonuç vermezse mecbur yapıcam inşallah sende iyi haber verirsn
Yok cnm ben adet duzensizligi için içiyorum
zeynep adaçayı denedinmi daha önce ben onuda deniycem ikisi zararlı olurmu emin olamadığm için soğan kürü bütünce onuda içicem
arkadaslar sureklı yumurtalıklarımda kıst olusuyor kucuk olanları hayıt suyu aktardan aldıgım seylere erıtmıstım enson 6,5 cm di simdi daha cok buyudu heralde sag kasıgımda sureklı zonklama seklınde agrı var dr gıtmıstım kan yaglanması trıgılıseıt yuksek oldugu ıcın dogum k,hapı ıcemezmısım kilo ver dedi kıstte kılo yaparmıs ıkıara bır derede kaldım ne yapacam bılmıyorum bana akıl verın lutfen adetlerım cok yogundu hayıtsuyu bıraz azalltı ama kıst tas gıbı duruyor ne yapyım kadınların ısı cok zor
canım herturlu kıst mıyoma ıyı gelıyormus benımkı over kıstı baya buyumus 7 cm ayrıca bobrektede kıst cıktı sogan kuru bobrek kıstınede ıyı gelıyomus ıkısı ıcınde ona basıycam 1 aydır hayıt ıcıyorum etkısı ıcın 3 ay ıcılecek off allah baska dert vermesın
arkadaslar sureklı yumurtalıklarımda kıst olusuyor kucuk olanları hayıt suyu aktardan aldıgım seylere erıtmıstım enson 6,5 cm di simdi daha cok buyudu heralde sag kasıgımda sureklı zonklama seklınde agrı var dr gıtmıstım kan yaglanması trıgılıseıt yuksek oldugu ıcın dogum k,hapı ıcemezmısım kilo ver dedi kıstte kılo yaparmıs ıkıara bır derede kaldım ne yapacam bılmıyorum bana akıl verın lutfen adetlerım cok yogundu hayıtsuyu bıraz azalltı ama kıst tas gıbı duruyor ne yapyım kadınların ısı cok zor
gülkokulu hayıt suyu aldm bugün soğan kürü yapıyorm ama.ikisini aynı anda kullanmanın zararı olurmuki sence?
benimde bu civarda bi kistim var. doğum kontrol hapıyla eritme tedavisine başladık bugün tam 21 gün oluyo.. bakalım sonuç ne olacak..://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?