arkadaslar sureklı yumurtalıklarımda kıst olusuyor kucuk olanları hayıt suyu aktardan aldıgım seylere erıtmıstım enson 6,5 cm di simdi daha cok buyudu heralde sag kasıgımda sureklı zonklama seklınde agrı var dr gıtmıstım kan yaglanması trıgılıseıt yuksek oldugu ıcın dogum k,hapı ıcemezmısım kilo ver dedi kıstte kılo yaparmıs ıkıara bır derede kaldım ne yapacam bılmıyorum bana akıl verın lutfen adetlerım cok yogundu hayıtsuyu bıraz azalltı ama kıst tas gıbı duruyor ne yapyım kadınların ısı cok zor
Merhaba cnm òncelikle çok geçmiş olsun neden soğan kürü kullanmıyosun kistlere iyi geldiği söyleniyo
merhaba hemen cevap yazdın cok sagol cok buyudu agrıyor fayda edermı acaba denerım ınsallah ıse yarar
geçmiş olsun
normal yumurta(yani oluşan yumurtan çatlamıyor kiste dönüşüyor) kisti ise onu aspire edilse bundan sonrasınada soğan kürü kullansanız nasıl olur ?
aspire rahimden ince bir boruyla girip kistin suyunu çekiyorlar dışıda adetle dökülüyor..
Cnm deneyen çok kişi var faydasını görmüşler bende başladım küre bugün 4.günüm inş. işe yarar
arkadaslar cok sagolun hepınız adetıme 3 4 gun var adetıykenmı baslayım sonramı tesekkurler bıde sogan suyu kanama yapıyor diyener var benım adetlerım cok yogun buyuk parcalar dusuyor pıhtı sekınde acaba nasıl our
aspire işlemi ağrılı oluyomu yani uyuşturma falan yapıyorlarmı ben alttan muayene bile olmadım hiç bu yüzden soruyorm
bendede 2.5cm kist var bende soğan kürüne başladım 2. günüm umarım sonuç alırız
İnş.cnm bende hamile kalmak için içiyorum inş. kalabilirim hayırlısıyla
bende bende:)ama akıntı fazlalığı falan olmadı daha acelemi ediyorm acaba sende durum nasıl?
Cnm bende bugün biraz akıntı var ama yumurtlama dònemi olduğu içinde olabilir sen ne zamandır coçuk istiyosun
üç ay oluyor ama başarısız doktorum göbekten iğne falan dedi korktm bu ayı boş geçip soğan kürü yapmaya karar verdim bende.
aynen bendede beyaz akıntı gelio ama dediğn gibi yumurtlamadan olabilir die düşünüyorm ilerliyen günlerde bi değişiklik olursa yazarsan sevinirim istersen bende yazabilirm değişiklik olursa
zeynep kist varmıydı sende
nezaman yapılıyo o iğne peki adet dönemindemi yoksa yumurtlama zamanımı birazcık açarmısn sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?