6.5 aylık olduk ve bayramdan berı gazdan kıvranıyoruz neden acaba yardım.

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
oglum 6.5 aylık oldu ve bayramın ıkıncı gununden berı gecelerı gazdan kıvranıyor.dogdugundan berı boyle gazı olmamıstı.gunduzlerı cok rahat cıkarıyor gazını ama gecelerı uykusundan uyanıyor karnı sıs.ne yapsakta rahatlamıyor ve cıkarmıyor bır turlu gazını arada sakınlesıp uyuyor sonra tekrar aglayarak uyanıyor.ne yapacagımı sasırdım.sureklı acaba neden dıye dusunuyorum verdıgım yıyeceklerı aklımdan gecırıyorum ama yenı verdıgım bıseyde yok kafayı yıycem ya.sızın aklınıza bısey gelıyormu

gecmıs olsun canım bır ara bızdede olmustu bu durum dra goturmustum DEBRIDAT surup verdı kullandık faydasını gorduk karın agrısı krampları onluyor sındırımı duzenlıyor.ek gıdalar sebebıyle oluyor demıstı dr sımdı ıyıyız cok sukur drunuza sor ıstersen bu surup bıze cok ıyı geldı

Aynen bizimde öyle oldu dün doktora götürdüm.Doktor metsil verdi ve fitil fitil henüz kullanmadık doktorun doğal tavsiyelerini uygulayınca gerek kalmadı.Bana yemeğine bir kere koyacaksan 1 tatlı kaşığı zeytin yağ koy dedi,ıhlamur ver dedi, kayısı kaynatıp içir,yemeklerinden pirinç,havuç,patatesi azalt tat vermesi için az koy dedi.Üzüm suyuda içir.Bu sebeplerden daha kolay kaka yapmaya başladı ve gaz da kalmadı kaka zor yapınca gaz oluyordu.Tabi bebeğimin üst dişeride kabarmış bunlarda üst dişleri çıkmak üzere bunlarda sıkıntı verir dedi.
Geçmişolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…