• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.5 aylık hamileyim bebeğimin ayak tabanında bir sorun var.

lilican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
20
0
86
40
Hatay
slm arkadaslar bu durumla karsılasan varmı? moralim çok bozuk doktordan geliyorum ultrasonda bir ayak tabanlarında içe dönüklük oldugunu gördü ve yarın bızı radyolojıye gonderdı.obstetrık dopler için.bu durumla daha once karsılastıgını ortopedik ayakkabı ıle duzelecegını olmazsa ufak bır operasyonla kesın duzelır dedı.aynı durumla daha once karsılasan varmı ?allah kımseye bole bır sey vermesın:(

tsk ederım ıns yarabbım.sabaha kadar dua edecem yarın bellı olacak:( buraya yazmamdakı sebep bu durumla karsılasan varsa dogduktan sonra yapılacak tedavvı ıle ılgılıydı.

canım geçmiş olsun hiç üzülme bazen ultrasonlardada yanlış görüş olabiliyor kafanı takıp kendine dert etme bak üzüntüden erken doğum olabilir benim görümcemin oğlunun 2 ayağıda dönüktü 13 aylıkken yürümeye başladı 1 ay yamuk yumuk yürüdü sonra tabi ayakkabı giymeye başlayınca düzeldi şimdi çok güzel bacakları ve ayakları var sakın sıkılma herşey allahtan

tsk ederım anlattıkların çok iyi geldi.keske bızımkıde ole olsa.ama ınternette arastırdım.bayagı yorucu bır sureç.(benım için değil ben herseye katlanırım yeterki bebişim iyi olsun.)ama bebek içinde inanılmaz sıkıntı olacak.bugun radyolojıye gırdık ordada doktorumun dedıgı gıbı cıktı sag ayakta içe dönüklük var.birazdan kendı doktorumla görüşecem.allah kimsenin basına vermesın.genede şükrediyorum tedavısı var:(

Back