6.5 aylık hamileyim bebeğimin ayak tabanında bir sorun var.

lilican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
20
0
39
slm arkadaslar bu durumla karsılasan varmı? moralim çok bozuk doktordan geliyorum ultrasonda bir ayak tabanlarında içe dönüklük oldugunu gördü ve yarın bızı radyolojıye gonderdı.obstetrık dopler için.bu durumla daha once karsılastıgını ortopedik ayakkabı ıle duzelecegını olmazsa ufak bır operasyonla kesın duzelır dedı.aynı durumla daha once karsılasan varmı ?allah kımseye bole bır sey vermesın:KK43:

Endişeni çok iyi anlıyorum ama karşılaştığınız sorunla ilgili bir tecrübem yok, sadece ön sayfalarda daha görünür olabilmeniz adına güncellemek istedim. Allah acil şifalar versin...

Allah yardım etsin sen moralini bozmamaya çalış canım inş. herşey yoluna giricek bebişinide üzmee... durumdan haberdar edersen çok sevinirim...

canım benim yengemin bebeğinin ayak topuğu yamuktu.yani topuk kısmı arkaya dönüktü.ortepediye gösterdiler.hiçbir sorunu yokmuş.yani, normalmiş.ortopedi ayakkabıya bile gerek kalmadı.doktor masajla düzelebileceğini söylemişti.masaj hareketlerini göstermişti.ve düzeldide.suan 3 aylık.ve ayağında bir problem kalmadı.bebek kilo aldıkça ayağıda şekillendi.toplandı.canını sakın sıkma.bu kötü bir problem değil.allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin sana

çok tsk ederım.insan ne ile karşılasacagını bilmediği için ne yapacagınıda bilmiyor.5 gündür kendımı yedim bıtırdım.bu rahatsızlıgın evrelerıde var.inş dediğin kadar kolay olur.şimdilik bu rahatsızlıgı arastırıyorum.pes ekinovarus denıyor o uzun ve sabırlı bir tedavi istiyor.ama sonuç %95 olumlu.inş yarabbım hıcbırseye geerek kalmaz.ama genede şükrediyorum tedavisi var.desteğin için tsk ederım içim rahatladı.

karabocek çok tsk edıyorum elımden geldıgınce iyi düşünüyorum.bebeği üzmemek için.ama gel görki her kıpırdanısında içim gidiyor.daha 2.5 ay var rabbıme hergun benı güçlü kılsın dıye dua edıyorum.kesınlıkle haberdar ederım.tekrar tsk ederım.

sccuba tsk edıyorum

Son düzenleme:
canım sen içini ferah tut bebişine ve kendine çok dikkat et konuylaa pek alakasıı yokk ama yinede anlatma gereği duyuyorum ablam 18 ekimde doğum yaptıı Allaha şükür çok sağlıklı bi bebişi var... kendisine bebeğin beyninde kitleler olduğu söylendi 6-6,5 aylıkken ailecek yıkıldık resmen çok çok üzüldükk geçebilirde geçmeyebilirdee denildi ablam tabi maf oldu kızcağızz sonra özel hast. gidiyodu kendisi cerrahpaşa hastanesine gitti orda 3 boyutlu ultrasonla falan baktılar hiç bişeyi yokk dediler boşlukları kitle olarak görmüşler hastanedekiler... hastanesini değiştirdi daha sonra başka bi özel hastaneye gitti ordada hiç bişeyi yokk dediler bebişin... bu 3 boyutlu ultrasona kadın doğum uzmanlarının bakması gerekiyomuş normal ultrasoncular baktığında böylee yanlışlıklar olabiliyomuş... onun için bencee başka bi doktora daha gitt bi göster... Allah dermansız dert vermesin cümlemizee herşeyin hayırlısını nasip etsin inş. hiçbişeyi yoktur olsabile tedavisi varmışş çok şükür lütfen kendini üzme canım Allah yardımcın olsun hoşçakall dostçakalll... opuyorumnanaktan

tşk ediyorum uzun zamandır girmiyorum.haklısın umarım yanılmışlardır.ama kadın dogumcuda 4 boyutlu ultrasondada gorundu.tek duam rabbim başka dert vermesin inş.allah kimsenin başına getirmesin.

tşk ediyorum uzun zamandır girmiyorum.haklısın umarım yanılmışlardır.ama kadın dogumcuda 4 boyutlu ultrasondada gorundu.tek duam rabbim başka dert vermesin inş.allah kimsenin başına getirmesin.

selam canım bencede dr un her dedıgıne hemen ınanma tamam onlar dr ama bahsettıklerı genelde hep ıhtımalller ve bu ıhtımaller anneyı stres nedenıyle neredeyse erken doguma bıle surukleyecegının farkında degıller benım etrafımda buna benzer bırcok olaylar yasadı arkadaslarım ama yanılan yuzde 90 dr lar oldu bebekler sapasaglam dogdu
ben sana bırde sunu soyleyım benım aılemde kalıtsal kalca cıkıklıgı var ben ve abılerımın bırı kalca cıkıgı dogmusuz ve cok uzun suren amelıyatve tedavıler sonrası duzelmısız ama bızım cocuklarımızda hıcbırsey olmadı ama saglıklı olan abımın cocugunda kalca cıkıklıgı vardı hemde cok cıddı ama ultrasonla bıle goremedıler hemde en ıyı hastaneler ve artık kalca cıkıgı bıle amelıyat ıstemıyor hemen 4 aylıkken tedavıye basladılar 2 yasında tamamen duzelmıstı yanı demek ıstedıgım su 1 dr ların dedıklerını cıddıye al ama onlarında herseyı bılemeyeceklerını aklından cıkarma ıkıncısıde ortopedık cerrahı o kaddar ılerledıkı artık cok cıddı sorunlar bıle amelıyatsız halledılıyor ve tabıkı bol bol dua edelım bebısın ıcın ınsallah saglıklıdır ve hıc tedavıye gerek kalmaz sevgıler:eek:

:Saruboceq:
slm arkadaslar bu durumla karsılasan varmı? moralim çok bozuk doktordan geliyorum ultrasonda bir ayak tabanlarında içe dönüklük oldugunu gördü ve yarın bızı radyolojıye gonderdı.obstetrık dopler için.bu durumla daha once karsılastıgını ortopedik ayakkabı ıle duzelecegını olmazsa ufak bır operasyonla kesın duzelır dedı.aynı durumla daha once karsılasan varmı ?allah kımseye bole bır sey vermesın:KK43:

çok geçmiş olsun öncelikle.benim de 20.haftada detaylı ultrasonda bi ayağında yamukluk görüldü.başka sorunları da vardı maalesef 21.haftada aldırmak zorunda kaldık.ama detaylıya bakan prof. ayağının yamukluğu için hiç önemli değil dedi.ameliyata bile gerek yok fizik tedaviyle düzelir dedi.benim de yeğenim 2 ayağı yamuk doğdu sonra düzeldi dedi.benim de bi arkadaşım doğum da fark ettiler bi ayağının yamuk olduğunu.hastanede hemen ameliyat dediler.onlar hastaneden çıkınca başka bi doktora götürdüler.kesinlikle ne ameliyata ne de alçıya gerek yok masajla düzelir demiş.gerçekten de masajla düzeldi.şimdi bi problemi yok.yine bu arkadaşımın bi arkadaşının da başına gelmiş.o amerika'da doğum yapmış.onun bebeğinin 2 ayağı hem içe doğru hem de tabanları yukarı doğruymuş.amerika'daki doktor buna türkiye'de ameliyat derler sakın yaptırma masajla düzelir demiş ve gerçekten de masajla düzeltmişler.
sakın kafana takma hiiç önemli bi problem değil.allah başka hastalık vermesin.bu tür problemler çözülür daha ciddi problemler olmasın yeter ki.keşke bizim de tek derdimiz ayağının yamukluğu olsaydı da bebeğim benimle kalsaydı.hiç üzme kendini.için rahat etmediyse başka doktora git.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

X