Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki yedi aylık olacak aynı durumdayız.hem sıcak hem diş derken pişirip pişirip döktüğüm çorbaların muhallebilerin haddi hesabı yok
kızlar ben kendimce bir çözüm buldum iki gündür ne versem yiyor sevinçten kalkıp evde halay çekicem kendi kendime nerdeyse.kaşığı ağzına yanaştırıp bekliyordum normalde,o da ağzını kilitleyip kafasını sağa sola çeviriyordu,kaşığı çekmeyip ısrarla bekleyincede ağlıyordu.şimdi bir elimle yüzünü tutuyorum,sıkmadan canını yakmadan tabii,iki baş parmağım bir yanağında işaret parmağım diğerinde hafif bastırıyorum bu şekilde ne hikmetse açıyor ağzını.ağlamıyorda ne versem yedi iki gündür.zorlamak istememiştim,ağzını açıp kendisi yesin istemiştim ama olmadı ne yapayım
canım seni üzmek istemem ama bi süre sonra ona da kanmıyolar elleriyle müdahele ediyo kaşığı tutuyo bırakmıyoda ağzınıda kitlemeye devam.bende bunun üstüne bi çözüm daha buldum. kollarını pijamasının içine sokuyorum ama kısa süreli bişey oluyo çünkü sıkılınca yada istemeyince hooop çıkıveriyor kolları aynı şekilde devam. yani o ara ne yedirdiysem kar oluyo.inş. seninki müdahale etmez güzel güzel yer mamalarını anneyi de üzmez
ay çok güldüm canım ya naapıcaz biz bu yaramazlarla
evet çok çok terlediği ve onun yerine yeterince sıvı almadığı için az çiş yapıyordu.hatta çişi çok koyu sarıydı,hatta domates suyu gibi pembe kırmızı lekeler vardı korkup doktora gittim yeterince sıvı almadığı için oluyormuş,
ne yediğine gelince ne verirsem vereyim kahve fincanıyla hazırlıyorum,türk kahvesi fincanı yani.tam da doldurmuyorum,onu bile bitirmiyor bazen,oyunla zorla verincede kusuyor.oğlum 7aylık.sadece emmek istiyor.hele çok açsa kıyameti koparıyor hiçbirşey veremiyorum illa emmek istiyor