Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6.5 Aylık kızım diş çıkarma süreci
- Konu Sahibi Melara
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet var ondan kullaniyorum ama bi yere kadar fayda ediyor, gündüz uykuları hiç yok yani uyutuyorum bi bakiyorum 10-15dk sonra tekrar uyaniyor neredeyse sıfırda asla 2 3 saat uyuduğunu bilmem oda beni çok yoruyor gecede zaten ayrı berbat geçiyorTetagil tavsiye ederim
- 3 Eylül 2024
- 118
- 71
- 13
- 25
Bende ayni sıkıntıdayım gündüzleri sürekli uyumak istiyor ama huzursuz olduğundan uykuya geçemiyorEvet var ondan kullaniyorum ama bi yere kadar fayda ediyor, gündüz uykuları hiç yok yani uyutuyorum bi bakiyorum 10-15dk sonra tekrar uyaniyor neredeyse sıfırda asla 2 3 saat uyuduğunu bilmem oda beni çok yoruyor gecede zaten ayrı berbat geçiyor
Ben eline taze soğanın beyaz kısmını ve pırasa vermiştim gündüz, 5.5 aylıkken çıktı ilk dişimiz ek gıda sonrası yaptım yani bunu bide tetagil kullandım ve diş kaşıyıcısını buzluğa koyup dondurarak eline veriyordum, zeytinyağına da karanfil ezdim karıştırıp dolaba koydum diş etlerine onunla masaj yaptım. Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç maalesef. :/Merhaba Anneler, kızım 6.5 Aylık ve ilk dişi patladı yanındakide çıktı çıkıcak sanki emin değilim daha görünürde bişey yok geceleri çok ağlayarak uyaniyor gündüzdeol huysuzlaştı ne yapmayalım nasıl rahatlattınız bebeğinizi önerisi olanlar lütfen yardım edebilirlermi
Ben çok ağlarsa calpolda veriyorum zararı olurmu ağrısı hafifliyor ve daha iyi uykuya daliyor sakinleşiyorBen eline taze soğanın beyaz kısmını ve pırasa vermiştim gündüz, 5.5 aylıkken çıktı ilk dişimiz ek gıda sonrası yaptım yani bunu bide tetagil kullandım ve diş kaşıyıcısını buzluğa koyup dondurarak eline veriyordum, zeytinyağına da karanfil ezdim karıştırıp dolaba koydum diş etlerine onunla masaj yaptım. Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç maalesef. :/
Ben de calpol çok kullandım, az veriyordum ama sürekli değil. Bazen çok ağladığında nesi olduğunu anlamadan veriyordum yani belki ağrısı vardır diye küçücük sonuçta nasıl anlayalım bence olmaz yani abartmadıkça bazen çocuk uyusun diye sürekli verenleri duyup şok oluyorum ben azcık verince bile zararı olur mu diye düşünüp duruyordum ama rahatlatıyordu yaniBen çok ağlarsa calpolda veriyorum zararı olurmu ağrısı hafifliyor ve daha iyi uykuya daliyor sakinleşiyor
Ay iyi bare bende diyordum acaba fazlamı oldu noldu genelde geceleri veriyorum ağrıyı ozmn daha çok hissediyor, ama uyku için ilk defa duydum ne alaka nekadar saçma insan çocuğuna neden böyle bişey yapar ki bende veriyorum verirken elli tane tilki dolaniyor kafamda ondan sonra rahat uyuması içimi rahatlatiyorduBen de calpol çok kullandım, az veriyordum ama sürekli değil. Bazen çok ağladığında nesi olduğunu anlamadan veriyordum yani belki ağrısı vardır diye küçücük sonuçta nasıl anlayalım bence olmaz yani abartmadıkça bazen çocuk uyusun diye sürekli verenleri duyup şok oluyorum ben azcık verince bile zararı olur mu diye düşünüp duruyordum ama rahatlatıyordu yani