• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.5 aylık bebeğim başını sağa sola sallıyor

yunap

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2024
9
0
1
34
Merhaba

Bebeğim 6.5 aylık bu sıralar yeni bir harekete başladı daha önce yoktu başını iki yana hızlı hızlı sallıyor. Bazn istemediği birşey olduğunda yapıyor sanırım bazen kendi kendine oynarken yapıyor. Bazen sebepsiz. Mesela beşiğinde yatmayı sevmiyor oraya koyduğumda yapıyor bugün ana kucağına koydum bir yandan ayaklarıyla oynuyor bir yandan başını hızlıca sağa sola sallıyor elleriyle dizlerine vuruyordu. Bunları gülerek yapıyordu. Ama her zaman böyle değil bazen sebep yokken yapıyor.
aynı şeyi yaşayan anneler lütfen yazın

Son düzenleme:
Merhaba

Bebeğim 6.5 aylık bu sıralar yeni bir harekete başladı daha önce yoktu başını iki yana hızlı hızlı sallıyor. Bazn istemediği birşey olduğunda yapıyor sanırım bazen kendi kendine oynarken yapıyor. Bazen sebepsiz. Mesela beşiğinde yatmayı sevmiyor oraya koyduğumda yapıyor bugün ana kucağına koydum bir yandan ayaklarıyla oynuyor bir yandan başını hızlıca sağa sola sallıyor elleriyle dizlerine vuruyordu. Bunları gülerek yapıyordu. Ama her zaman böyle değil bazen sebep yokken yapıyor.
aynı şeyi yaşayan anneler lütfen yazın
Benim bebeğim 7 aylık oldu bir hafta önceye kadar bebegimde çok sık kafasını sallıyordu sağa sola birseye hayır dermiscwsine bir kac dk boyunca yapıyordu iki hafta kadar sürdü şu an yapmıyor. Bebekler yeni hareket keşfedince çok sık yaparlar oyun haline getirirler. Şu an endiseleceginiz birsey yok. Bu aydan sonra farklı farklı hareketler keşfedip yapacaklar

Teşekkür ederim
Rica ederim eger davranış uzun sürerse göz teması kurmuyorsa adı seslenince dönüp bakmıyorsa ve başka tekrar eden davranışlar meydana gelirse o zaman bir uzmana danışabilirsiniz

Back
X