- 11 Ocak 2025
- 12
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Aysegul12aslan
Selam kizlar 5+4 te kese göründü doktorum bi hafta sonra kalp atışı için gel dedi pazartesi 6+4 oluyorum gitsem duyarmiyim acaba bu haftada duyan varsa yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ben 8 haftalığım bugün gittim malesef hala duyamadım kan verdim 2 gün kanlarımı takip edecekler kanlarım da yükselme varsa bekleyeceğiz kalp atışı için yoksa malesef Dr bana kürtaj dedi rabbim hepimizin kucağına vermeyi nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kolaylıklaSelam kizlar 5+4 te kese göründü doktorum bi hafta sonra kalp atışı için gel dedi pazartesi 6+4 oluyorum gitsem duyarmiyim acaba bu haftada duyan varsa yazabilir mi
Çok üzüldüm inşallah duyarsınız rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah keseyi gormusmuydunuz pekiMerhaba canım ben 8 haftalığım bugün gittim malesef hala duyamadım kan verdim 2 gün kanlarımı takip edecekler kanlarım da yükselme varsa bekleyeceğiz kalp atışı için yoksa malesef Dr bana kürtaj dedi rabbim hepimizin kucağına vermeyi nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla
Evet keseside bebeğide gördük bakalım Allah’dan umut kesilmez yiyecek ekmeği varsa duracak yoksa yapacak bşy yok amin hepimize rabbim kucağımıza almayı nasip etsinÇok üzüldüm inşallah duyarsınız rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah keseyi gormusmuydunuz peki
Merhaba benim de kalp atışı duyulmuştu 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum bugün Rabbimin hikmetinden sual olmaz çok ağladım ama vardır bi hayır tevekkül etmek lazımMerhaba canım ben 8 haftalığım bugün gittim malesef hala duyamadım kan verdim 2 gün kanlarımı takip edecekler kanlarım da yükselme varsa bekleyeceğiz kalp atışı için yoksa malesef Dr bana kürtaj dedi rabbim hepimizin kucağına vermeyi nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla
Duyarsin canım. Bende tam 5+4te kese gordum, 6+4te kalp atışını duydumSelam kizlar 5+4 te kese göründü doktorum bi hafta sonra kalp atışı için gel dedi pazartesi 6+4 oluyorum gitsem duyarmiyim acaba bu haftada duyan varsa yazabilir mi
Çok üzüldüm canım benimde ilk gebeliğim düşük olmuştu kürtaj olmuştum sen kalp atışını ne zmn duydunda durdu ben hiç duymadım 5+4 ken ilk gittim sonra 8 haftada çağırdı ama onda da duyamadım bi umut işte bazen 10 haftada bile duyanlar olmuş bende öyle umut ediyorum ama kan değerlerim önemli olan kan değerlerim düşüyorsa malesef durum kötü olacakMerhaba benim de kalp atışı duyulmuştu 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum bugün Rabbimin hikmetinden sual olmaz çok ağladım ama vardır bi hayır tevekkül etmek lazım
5haftalıkken vajinal muayenede kese için gitmiştim kalp atışı da görünüyor demişti ama dinletmemişti 6haftalıkken de kalp atışını dinletmişti Allah yardımcınız olsun sizin de ben de kendi kendime kızıyorum eşim ısrar etti genetiğine bakılsın embriyonun diye aman gerek yok hemen taze transfer olsun dedim eşimi bu konuda hiç dinlemedim belki de sağlıksız gelecekti ki öyle görünüyor ki kalp atışı durduÇok üzüldüm canım benimde ilk gebeliğim düşük olmuştu kürtaj olmuştum sen kalp atışını ne zmn duydunda durdu ben hiç duymadım 5+4 ken ilk gittim sonra 8 haftada çağırdı ama onda da duyamadım bi umut işte bazen 10 haftada bile duyanlar olmuş bende öyle umut ediyorum ama kan değerlerim önemli olan kan değerlerim düşüyorsa malesef durum kötü olacak
Canım benimkiler bakıldı doldurulmuş embriyolar birazda nasip işi rabbim nasip ederse olacak etmezse biz gene elimizden geleni yapacağız yorulana kadar5haftalıkken vajinal muayenede kese için gitmiştim kalp atışı da görünüyor demişti ama dinletmemişti 6haftalıkken de kalp atışını dinletmişti Allah yardımcınız olsun sizin de ben de kendi kendime kızıyorum eşim ısrar etti genetiğine bakılsın embriyonun diye aman gerek yok hemen taze transfer olsun dedim eşimi bu konuda hiç dinlemedim belki de sağlıksız gelecekti ki öyle görünüyor ki kalp atışı durdu
Aynen öyle Rabbimin taktiri inşallah yolumuzu kolaylaştırsınCanım benimkiler bakıldı doldurulmuş embriyolar birazda nasip işi rabbim nasip ederse olacak etmezse biz gene elimizden geleni yapacağız yorulana kadar
Bu arada geride sadece bir embriyom daha vardı onu da çözdürüp genetiğe göndereceğizCanım benimkiler bakıldı doldurulmuş embriyolar birazda nasip işi rabbim nasip ederse olacak etmezse biz gene elimizden geleni yapacağız yorulana kadar
Benimde var riskli değilim geri çözünüp gitmesi bilmediğim için soruyorumBu arada geride sadece bir embriyom daha vardı onu da çözdürüp genetiğe göndereceğiz
Doktorum bi sakınca görmedi yapılıyormuş bu şekilde öbür türlü zaten transfer ettiremeyizBenimde var riskli değilim geri çözünüp gitmesi bilmediğim için soruyorum
Anladım canım o zmn öyle yapınDoktorum bi sakınca görmedi yapılıyormuş bu şekilde öbür türlü zaten transfer ettiremeyiz