6+4 kahverengi leke

bebegim10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
70
14
31
Merhaba arkadaşlar 6+4 haftalık hamileyim 2.hamileligim hergun ped koyuyorum şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yoktu bugün sabah kahverengi leke olmuş pedim bu normal mi ilk gebeligimde böyle bişey yaşamadım 4 hastalıktan itibaren progestoron fitil kullanıyorum cuma kontrolüm var korkmalimiyim

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun bebişin Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin bu evladınıda 🍀 kahverengi leke yerleşme kanaması olarak bilinir ve genelde korkulacak bişey yoktur ilk dönemlerinde hamileliğin. Benim gebeliğimde doktorum hep kahverengi ya da pembemsi kanamalardan değil kıpkırmızı ve çok olan kanama seni endişelendirsin derdi.Takip et kendini çok fazla devam ederse doktorunla bi görüşürsün ama bence kendini korkutma panik yapma derim 🙏🏻

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun bebişin Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin bu evladınıda 🍀 kahverengi leke yerleşme kanaması olarak bilinir ve genelde korkulacak bişey yoktur ilk dönemlerinde hamileliğin. Benim gebeliğimde doktorum hep kahverengi ya da pembemsi kanamalardan değil kıpkırmızı ve çok olan kanama seni endişelendirsin derdi.Takip et kendini çok fazla devam ederse doktorunla bi görüşürsün ama bence kendini korkutma panik yapma derim 🙏🏻
Gerçekten içimi rahatlattin canım
5+5 de doktorum ikiz gebelik olabilir ama kanama alanı da olabilir demişti cuma günü netleşecek dedi bakalım cuma kontrolde tek mi ciftmi gorucez fotoyu atayım bakalım sende bı yorumla .üstteki bariz kese ama alttaki resimden emin olamadi 😌

Eklentiler

• 1000074912.jpg
    1000074912.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 58
Kanama alanı olma ihtimali yüksek çünkü şu an mevcutta kanaman da oluyor. ki kanamanla belki de o alan temizleniyor olabilir. Görsel de biraz öyle görünüyor ama Rabbimin nasibini bilemeyiz :)) belki de orada bir minik daha yer yapıyor olabilir kendine 😊😊 hayırlısı olsun inşallah canım benim sağlıkla gelsin ya da gelsinler 🙃🙃

Kanama alanı olma ihtimali yüksek çünkü şu an mevcutta kanaman da oluyor. ki kanamanla belki de o alan temizleniyor olabilir. Görsel de biraz öyle görünüyor ama Rabbimin nasibini bilemeyiz :)) belki de orada bir minik daha yer yapıyor olabilir kendine 😊😊 hayırlısı olsun inşallah canım benim sağlıkla gelsin ya da gelsinler 🙃🙃
Çok teşekkür ediyorum rahatlatıcı yorumların ve iyi dileklerin için cuma öğrenir öğrenmez yazicam sana 😌🥰

X