6+4 haftalık hamileyim kesemiz var yolk sac var bebek henüz yok

BeyazOrkidem

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
13.015
4.679
49
Ikı farklı dra gıdıyorum birisi gayet olumlu konusurken (2 hafta gerı olması normal gec döllenme dıyor)dıgerı endıselı konuşuyor
Sata göre 8+4 olması gerekirken
ultrason yaşı 6+4 haftalık hamileyim kesemiz var yolk sac var bebek henüz yok
Bu şekilde olupta bebeği ve kalb atışlarını ne zaman gördünüz
Başından bu şekil olay geçen varmı hanımlar
Yorum atarsanız sevinirim....

Canım bende 6 haftalıkken gittim doktora usg a göre 5 haftalık kese ve yolk sac göründü. Adetlerim 32 günde bir olur bu yüzden doktor normal dedi çünkü usg 28 güne ayarlıdır demişti. Ayrıca geç döllenme de olduğunu düşünürsek bu durum bebeği daha geç görmemize neden olabiliyor. Senin sat ne ?

14 mayis fakat adet duzensizligim vardi bi 21 bi 26 bi 28 gunde olurdum
Turk drum gec döllenme iki hafta eksik normal dio alman dr endiseli Newesta
Bir cok sey okudum haftasini yakalayan var gelismeyen embrio var en cokta 6. hafta duymayan 7-8-9 da kalb atisi göruo
Bulantilarim bas dönmem artti bel agrim var karin agrim falan yok yerlesme kanamasi oldu ve arada aczikta olsa gelio
Sabir gerekli biliyorum 3 kaybim olunca endiselenmemekte elde degil malesef

Kayıplardan sonra endişelenmeniz normal. bulantılarınız başladığına göre kalp atışları ya başlamış ya da başlamak üzeredir. kalp atışı genelde 7. haftada görünür. düşüklerin nedeni araştırıldı mı?
bende de geç yumurtalama olmuştu oyüzden doktorum 20 nisan olana adet tarihimi 25 nisan olarak değiştirip bebeğin gelişimini ona göre takip etmişti. kalp atışını da 14 haziranda görmüştüm paşam da o hesaba göre 38+4 haftada doğdu

Kürtajlara bagli rahim ici yapisikli septum olustu o nedenle kaybettim iki sefer septum icin amaliyat oldum bir yili gecti amaliyat olali cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…