6+4 gebelikte kanama

O_sevincli_ki

Çok ta şey etmemek lazım...
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
699
1.853
38
Kızlar selam

6+4 hamileyim, bu sabah kahverengi 2 parmak kadar kan geldi. Özellikle baktım pıhtı yoktu ama normal mi bu?
Hayır bir de bulantılarım da devam ediyor, hem kusuyorum hem bakıyorum kan varmı diye. Öğlen doktora gideceğim.
Bu durumu yaşayan varmı?

Kızlar selam

6+4 hamileyim, bu sabah kahverengi 2 parmak kadar kan geldi. Özellikle baktım pıhtı yoktu ama normal mi bu?
Hayır bir de bulantılarım da devam ediyor, hem kusuyorum hem bakıyorum kan varmı diye. Öğlen doktora gideceğim.
Bu durumu yaşayan varmı?
Benimde başıma geldi gebeligimi ilk ogrendigim dönem kahverengi lekelenmeler çok korktum doktor progestan verdi onu kullandım ve sürekli dinlendim sonrasında geçti

Kızlar selam

Bu durumu yaşayan varmı?
Merhaba korkmayın bazı gebeler kanama ile de hamilelik geçirebilir doktor ona göre ilaç yazar size

Merhaba, 4 hafta 4 günlük hamileyim. Dün tuvalete gittiğimds bir kez bu sabahta bir kez olmak üzere peçeteye sümüksü kahverengi akıntı geldi. İnternette normal yazıyor ama çok korktum. Ne yapmalıyım? Bu şekilde normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba korkmayın bazı gebeler kanama ile de hamilelik geçirebilir doktor ona göre ilaç yazar size

Kızlar selam

Bu durumu yaşayan varmı?
Doktorunuz ne dedi acaba

Sıkıntı yok artık kanamasiz lekelenmesiz gebelik duymaz olduk, bende 9.haftadayim progestanla devam yola, geçer inşallah

aynen ya ne igrenc..., konu basligi acarken ben bilmiyormuydum sanki foto koymayi...
WCden fotonuzu atmayin bari yahu...

merve merve belki bu duruma bir şey yapabilirsiniz.
Merhaba, 4 hafta 4 günlük hamileyim. Dün tuvalete gittiğimds bir kez bu sabahta bir kez olmak üzere peçeteye sümüksü kahverengi akıntı geldi. İnternette normal yazıyor ama çok korktum. Ne yapmalıyım? Bu şekilde normal mi?Eki Görüntüle 3513817
merve merve bu fotoğrafı kaldırabilir misiniz

X