Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6+3 kese yok beta 5649 kızlar başına gelen var mı???
Merhaba şuan doktordan dönüyorum 6+2deyim kese görünmedi dış gebelik olabilir dedi doktor kan aldı üzüldüm açıkçası bu duruma sizin durumunuz nedir benzer şeyler yaşmışız sanırım umarım güzel haber verirsiniz
Merhaba şuan doktordan dönüyorum 6+2deyim kese görünmedi dış gebelik olabilir dedi doktor kan aldı üzüldüm açıkçası bu duruma sizin durumunuz nedir benzer şeyler yaşmışız sanırım umarım güzel haber verirsiniz
Merhaba her gebelik farklı oluyo öncelikle olumsuz düşünmeyin sizinki farklı olabilir çünkü. 6 hafta da keseyi göremedik 7+3 e kadar bekledik kese 4mm kaldı gelişmedi ve bugün kürtaj oldum sağlıksız gebelik dendi. Beta %65-70 civarı artıyordu ama keseyle uyumlu değildi. Hakkınızda en güzeli olsun inşallah sizin için
Merhaba her gebelik farklı oluyo öncelikle olumsuz düşünmeyin sizinki farklı olabilir çünkü. 6 hafta da keseyi göremedik 7+3 e kadar bekledik kese 4mm kaldı gelişmedi ve bugün kürtaj oldum sağlıksız gebelik dendi. Beta %65-70 civarı artıyordu ama keseyle uyumlu değildi. Hakkınızda en güzeli olsun inşallah sizin için
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Tabi her gebelik farklı farkındayım sadece bunu yaşayanlar var mı diye sormak istedim hayırlısı olsun inşallah bir de devlet hastanesine mi gitmiştiniz onu sorayım devletteki makinelerden dolayı da görünemeyeceğini söylüyor çevremdekiler 3 gün sonrasına özele randevu aldım o yüzden
Bende dış gebelik geçirdim canım betamın yavaş artmasından anlamıştık 7. Haftada keseyi mecburen alttan gördük 2 gün sonra kese bozuldu hemen kürtaja girmiştim herkesin süreci farklı oluyor umarım dış gebelik değildir sizinki