6+3 kese yok beta 5649 kızlar başına gelen var mı???

Dış gebelikte beta bu kadar pik yapar. 600-700 bandında kese gözükmeliydi. Dış gebelik geçiriyorsunuz. 🤦‍♀️ rabbim yardımcınız olsun

Kızlar 6+3 teyiz iki doktora gittik kese görünmüyor beta artmaya devam ediyor bu durumu yaşayan var mı
Merhaba şuan doktordan dönüyorum 6+2deyim kese görünmedi dış gebelik olabilir dedi doktor kan aldı üzüldüm açıkçası bu duruma sizin durumunuz nedir benzer şeyler yaşmışız sanırım umarım güzel haber verirsiniz😊

Merhaba şuan doktordan dönüyorum 6+2deyim kese görünmedi dış gebelik olabilir dedi doktor kan aldı üzüldüm açıkçası bu duruma sizin durumunuz nedir benzer şeyler yaşmışız sanırım umarım güzel haber verirsiniz😊
Merhaba her gebelik farklı oluyo öncelikle olumsuz düşünmeyin sizinki farklı olabilir çünkü. 6 hafta da keseyi göremedik 7+3 e kadar bekledik kese 4mm kaldı gelişmedi ve bugün kürtaj oldum sağlıksız gebelik dendi. Beta %65-70 civarı artıyordu ama keseyle uyumlu değildi. Hakkınızda en güzeli olsun inşallah sizin için 🌹

Merhaba her gebelik farklı oluyo öncelikle olumsuz düşünmeyin sizinki farklı olabilir çünkü. 6 hafta da keseyi göremedik 7+3 e kadar bekledik kese 4mm kaldı gelişmedi ve bugün kürtaj oldum sağlıksız gebelik dendi. Beta %65-70 civarı artıyordu ama keseyle uyumlu değildi. Hakkınızda en güzeli olsun inşallah sizin için 🌹
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Tabi her gebelik farklı farkındayım sadece bunu yaşayanlar var mı diye sormak istedim hayırlısı olsun inşallah🌺 bir de devlet hastanesine mi gitmiştiniz onu sorayım devletteki makinelerden dolayı da görünemeyeceğini söylüyor çevremdekiler 3 gün sonrasına özele randevu aldım o yüzden

Bende dış gebelik geçirdim canım betamın yavaş artmasından anlamıştık 7. Haftada keseyi mecburen alttan gördük 2 gün sonra kese bozuldu hemen kürtaja girmiştim herkesin süreci farklı oluyor umarım dış gebelik değildir sizinki 🌸

Back
X