6+3 belirtiler

firuzecevik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
34
7
23
Merhaba tam 6. Haftamda bebeğimin kalp atışını duydum ve gördüm gördükten 1 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı böyle yanları acıyordu ucunda bişey yok büyüme ve kararma olmadı bugunde o hassasiyet azaldı bişey olmuşmudur bu perşembe kontrolüm var
IMG_7221.jpeg

Merhaba tam 6. Haftamda bebeğimin kalp atışını duydum ve gördüm gördükten 1 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı böyle yanları acıyordu ucunda bişey yok büyüme ve kararma olmadı bugunde o hassasiyet azaldı bişey olmuşmudur bu perşembe kontrolüm varEki Görüntüle 3524961
Bir şeycik olmaz Allahın izni ile. Korkma. Daha ne belirtiler gelip geçecek. Bir iyiyim sunacaksın birden devrileceksin. Hormonlar değişir kaslar değişir. Biraz sonra farklı bir şey çıkar. Strese sokma kendini. Neredeyse 1 sene gebe kalacaksın tahmini 40 hafta kadar. Vallahi böyle düşün düşün hasta edersin kendini rahat ol. Her şey güzel olacak🌸

Belirti her gün sürekli olacak diye bir şey yok bir gün olur bir gün olmaz, sürekli olur, hiç yaşamayan da olur, hem belirti yok birşey mi oldu demek doğru değil ben iki düşük yaptım ikisinde de hiç belirti geçmedi kürtajdan sonra bile bikac gün sürdü beta düşene kadar, yani belirti geçti diye korkmanin anlami yok, sağlıcakla gelir inşallah ❣️

X