Bebek Beslenmesi 6-12 ay bebek sütü kullanan var mı uygun mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar gıda mühendisi arkadaşım yaptıkları araştırmada en çok bakterinin pınarın sütünde olduğunu söylemişti ben o gün bu gündür pınarın ürünlerini hiç kullanmam.ilginize.

Arkadaşlar bu arada bana milupa'dan bir mail geldi. Her pazartesi günü saat 14.00-16.00 arası Milupa'nın beslenme uzmanlarına online soru sorabiliyormuşuz. Bana biraz reklam koktu ama yine de aptamil junior hakkında bilimsel makaleleri isteyebilir bilgi alabiliriz gibi geldi. pınar'ı sembar'cığımın bilgisi doğrultusunda elediğimize göre geriye kala kala aptamil kalıyor. Bilgilerinize..

arkadaşlar gıda mühendisi arkadaşım yaptıkları araştırmada en çok bakterinin pınarın sütünde olduğunu söylemişti ben o gün bu gündür pınarın ürünlerini hiç kullanmam.ilginize.
sağol canım peki hangisi en temizi sağlıklısıymış normal sütler içinde?

sağol canım peki hangisi en temizi sağlıklısıymış normal sütler içinde?

Kuzenime ulaşmaya çalışıyorum birkaç gündür. Ondan bu ara neler temiz öğrenirim ve bildiririm size. Aylık bana gönderiyor zaten. Ben de heray dolap temizliği yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…