- Konu Sahibi cansxixnsen
arkadaşlar dr.umuz kahvaltılara başlattırıyor ve bebe sütlerinin içine işte yumurta sarsı bebe bisküvisi gibi.. eklerle. bu pınarın 6-12 ay için bebe sütünü kullanan var mı ya da sizce doğru mu kullanmak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6-12 ay diye bir süt mü var yav ?
12 ay üstü diye biliyordum ben de.
Vallaha biz sütle büyümüşüz bir şey olmamış.Bu ara ben de normal süt katsam mı kahvaltıya diyordum.Çünkü doktorun biri süt verebilirsin demişti,ama öbürü de dalga geçmişti onla.
Bizimki hala yasak koymakta gerçi benim oğlum emiyor en son gittiğimizde tuz,bal inek sütü verilmicek dedi.
oğluma vermek için bir süre önce ben araştırdım... Pınar'ı elinizde çalışma varmı diye aradım mesaj çektim...abuk subuk cevap veren biri döndü ben çocuk beslenmesi ile ilgili makale varmı diyorum (akademisyenim bu yüzden bilimsel çalışmaları istedim) o bana yok gizli bilgi veremeyiz falan diyor nesi gizli kardeşim ürünün üzerinde içeriği yazıyor bilimsel çalışma yayınlanır ilgili ilgisiz isteyen alır okur...sonra kendim "DEVAM MAMALARI VE DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ"ni buldum oradan okudum nihayet ürünü aldım sade ve muzlusu var sadesine vanilya aroması koymuşlar oğlum tadını beğendi ama sonra aromada olsa katkı içeren bir ürünü vermekten vazgeçtim...
cansınsen kahvaltısını formül mamasıyla-devam sütüyle
ıhlamurlar
taze sıkılmış mevsim meyve sularıyla ıslatabilirsin arkadaşım
bence sütten vazgeç
Çınar'la az önce doktorundan geldik. Bize tuz, sofra şekeri, şarküteri ürünleri hariç bal, süt vs verebilirsin dedi. Bende kuzenimi arayacağım şimdi daha önce de söylemiştim. Onlar işleri gereği markaları markalrın haberi olmaksızın inceliyorşar diye. Bakalım hangi süt temiz??? ona göre bende biraz biraz başlayacağım. Bakalım Çınar paşa beğenecek mi sütü??
oğluma vermek için bir süre önce ben araştırdım... Pınar'ı elinizde çalışma varmı diye aradım mesaj çektim...abuk subuk cevap veren biri döndü ben çocuk beslenmesi ile ilgili makale varmı diyorum (akademisyenim bu yüzden bilimsel çalışmaları istedim) o bana yok gizli bilgi veremeyiz falan diyor nesi gizli kardeşim ürünün üzerinde içeriği yazıyor bilimsel çalışma yayınlanır ilgili ilgisiz isteyen alır okur...sonra kendim "DEVAM MAMALARI VE DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ"ni buldum oradan okudum nihayet ürünü aldım sade ve muzlusu var sadesine vanilya aroması koymuşlar oğlum tadını beğendi ama sonra aromada olsa katkı içeren bir ürünü vermekten vazgeçtim...
cansınsen kahvaltısını formül mamasıyla-devam sütüyle
ıhlamurlar
taze sıkılmış mevsim meyve sularıyla ıslatabilirsin arkadaşım
bence sütten vazgeç
Sütten tamamen mi vazgeçtiniz
şimdilik Aptamile devam ediyorum ama iyice bir bilen olsada danışsak son yıllara kadar nihayetinde bebekler tabii bizlerde bebekken inek sütü içmiyormuyduk? ...Sanki aptamil vs. çokmu sağlıklı