Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm senn sacın ne renk pekine cok koyu ne acık bi renk istiorum..orta olsun
ben saçımı onunla boyuyorum,saçının rengini söylersen yanıt verebilirim
cnm senn sacın ne renk peki
canım ilk başta koyu gibi gelir ama akar sonradan neticede altta açık renk var çünkü ben direk küllü kumrala boyamıştım oda kapatmıştı
kendi saçın ne renk canım koyu renge boyayacağın için fark olmaz uçlardan başka boyamaya ki açık yerlerde daha fazla kalsın zaten boyalar doğal saçta daha çabuk etki gösterir.
cnm boya koyu olsa bile sonradan bikaç yıkamaya akar hemen..bnm sacım bakırdı üstüne farklı bi renk boyadım hemen aktı eski renge döndü
canım pekii diplerden saçım cıktıgı içn dipler farklı uçlar farklı renk olur mu..su an sacım 3 renk..dipler kestane(kendi rengim) ortası karamel bakır ve uclar da önceden kalma sarı balyaj var..hepsi tek renk olur mu
cnm acıcı varmıydı sende? tabi hepsi aynı renk olur ama diplerde bi 10 15 dk daha fazla bklet yani önce dipleri boya sonra tarayarak güzelce tüm sacına yedir boyayı.
canım açıcı ne?inan bu boya konusunda pek bi bilgim yok..loreal in 6.1 küllü koyu kumralını aldım..kutunun içinde bişiler var talimatlara göre yapıp boyicam..ben diplerin daha acık olmasından korkuorum..önce boyalı kısımları boyamam gerekmez mi
o kadar boyatrsan sonu o olur :)))) cnım rengin kötü olmadıgına sevndm.ben bi ara bakır yaptım snra kızıla döndüm baktım sac yıpranıyo bıraktım boyamayı dinlensin brz diye.dove'un bakım kremi var muhtesem bi etki yarattı bende saclarım toparlandı tavsiye ederm cnım :)kızlar boyadım 6.1 loreal küllü kumrala..koyu bi renk oldu..bakırlığı bi nebze de olsun kapattı ama ışıkta yine bakır yansımalar var...ama fena bi renk deil..ama saçlarım artık cok yıprandı,sanırım sürekli boyatıp düzleştirmekten...cok kuru ve sert şu ..