6+1 haftalık gebelikte bebek görünür mü?

Kizilbodur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
1.374
3.684
83
29
Merhabalar, tatlı heyecanlarım var. Geçen hafta salı günü 4+5de ilk kontrolüme gittim. Bebek kesesi çok küçüktü 2.9mm. Beta hcg 1073 çıktı. 3 gün sonra 5+1de beta 4030 çıktı. Doktorum 1 hafta sonra gel dedi. 6+1de bebeği de görebilir miyiz acaba bi sıkıntı yoksa çok minik de olsa? 🌸🌸🌸🌸

Merhabalar, tatlı heyecanlarım var. Geçen hafta salı günü 4+5de ilk kontrolüme gittim. Bebek kesesi çok küçüktü 2.9mm. Beta hcg 1073 çıktı. 3 gün sonra 5+1de beta 4030 çıktı. Doktorum 1 hafta sonra gel dedi. 6+1de bebeği de görebilir miyiz acaba bi sıkıntı yoksa çok minik de olsa? 🌸🌸🌸🌸
Merhaba canım ben 6+3 de kalp atısını duydum doktor bana bebeğin bikaç parçası bile olusmus dedi bana eğer sağlıklı bir gebelikse insaAllah görürsün 🌸

Merhaba canım ben 6+3 de kalp atısını duydum doktor bana bebeğin bikaç parçası bile olusmus dedi bana eğer sağlıklı bir gebelikse insaAllah görürsün 🌸
Umarımmm. Hiçbir hamilelik belirtim yok azıcık koku hassasiyeti dışında. Elimde ultrason görüntüsü de yok. Ondan biraz heyecanlıyım. Bakalım hayırlısı olsun artık 🥰🥰

Daha başındasın canım küçük yani kalp atışınıda duy zaten çok hızlı büyüyor bebek ben bile şok oldum anne karnında hızlıca gelişiyor🥰🌸

Daha başındasın canım küçük yani kalp atışınıda duy zaten çok hızlı büyüyor bebek ben bile şok oldum anne karnında hızlıca gelişiyor🥰🌸
İkinci gebeliğim deneyimliyim aslında ama heyecanın ilki ikincisi olmuyormuş. 🥰🥰Ailelere söylemek için ultrason görüntüsünü almayı bekliyoruz, ondan biraz da. Gerçi onlar da anladı aslında ama biz söyleyelim diye bekliyorlar 😅

Ben geç yumurtlamaya göre(ultrason ölçümüne de göre) 7+1 de, adet tarihine göre 8+1 de kalp atışını duydum ama sanırım değişebiliyor. Duymazsanız üzülmeyin daha çok miniktir🥰

• Beğen
Reactions: The
Ben 6+2 de duydum kalp atışlarını. Bence olur en kötü 2haftaya tekrar gidersin

Duymama ihtimaliniz de var, ben 6+5 te kap atışı duydum ama bu sure uzayabilir :)

Ben geç yumurtlamaya göre(ultrason ölçümüne de göre) 7+1 de, adet tarihine göre 8+1 de kalp atışını duydum ama sanırım değişebiliyor. Duymazsanız üzülmeyin daha çok miniktir🥰
Evet evet minik daha olsun en kötü kesesi büyümüştür onu görürüm🥰🥰

Ben 6+2 de duydum kalp atışlarını. Bence olur en kötü 2haftaya tekrar gidersin
Duymama ihtimaliniz de var, ben 6+5 te kap atışı duydum ama bu sure uzayabilir :)
Evet bence de çok küçük ihtimal zaten 🙈 ilk gebelimde 6+6da duymuştuk kalp atışını. Her gebelik de farklı oluyor. Bakalım bi sonrakinde duyarız artık bu sefer olmazsa da🥰🥰🥰

• Beğen
Reactions: The
Evet bence de çok küçük ihtimal zaten 🙈 ilk gebelimde 6+6da duymuştuk kalp atışını. Her gebelik de farklı oluyor. Bakalım bi sonrakinde duyarız artık bu sefer olmazsa da🥰🥰🥰
Hayırlı olsun bebis, çok güzel heyecanlar :)

Sizi ağustos annelerinden takip ediyordum. Çok sevindim yeniden güzel haber almanıza. Her şey sağlıkla gönlünüze göre ilerler umarım.
Ben 6+3 de kalp atışını duydum, bebeği bebek gibi gördüğümüz haftayı ilk 12. Hafta diye hatırlıyorum. Elleri ayakları oluşmuştu o zaman ☺️

Sizi ağustos annelerinden takip ediyordum. Çok sevindim yeniden güzel haber almanıza. Her şey sağlıkla gönlünüze göre ilerler umarım.
Ben 6+3 de kalp atışını duydum, bebeği bebek gibi gördüğümüz haftayı ilk 12. Hafta diye hatırlıyorum. Elleri ayakları oluşmuştu o zaman ☺️
Teşekkür ederimmm😍🥰🥰🥰 her günü ayrı güzel hamileliğin, her kontrol ayrı heyecanlı 🌸🌸🌸

İkinci gebeliğim deneyimliyim aslında ama heyecanın ilki ikincisi olmuyormuş. 🥰🥰Ailelere söylemek için ultrason görüntüsünü almayı bekliyoruz, ondan biraz da. Gerçi onlar da anladı aslında ama biz söyleyelim diye bekliyorlar 😅
İnsallah aaglikla sizde kucaginiza alirsiniz,benim de insallah 2.hamileligim olcak,oglum 7yasinda, ama sanki ilk cocukmus gibi heyecanliyim gercekten 1. si 2.si olmuyo sanki hep ilk heyecanmis gibi :)) Allah'im bu guzel duyguyu herkese yasatsin İnsallah.
Ben 5haziranda en son adet oldum,biraz sıkıntı vardi doktirum femara kullandirdi bana,heyecanla haziranin23unde kan testi yaptirdim negatif cikti,ayin 30unda seytan durttu gogus hassasiyetim oldu test yaptim 2.cizgim silik cikti kan testi verdim 135 cikti doktorum hamilesin dedi ama keseyi belli belirsiz dedi rahim kalinlasmaya baslamis dedi onunuzdeki hafta gel keseye yine bakalim dedi,haftaya cuma falan gideyim kese biraz daha buyur diye dusunuyom ama sabirsizlanip yarin gitsem kese gorunurmu bilmiyorum, hayirlisi olur insallah

Back
X