- 11 Şubat 2024
- 271
- 29
- 13
- 28
- Konu Sahibi beyhanfenn
-
Kanama normalde olabilir anormalde ben kanama yaşadığımda düşük yaptım ama burda kanaması olup bebeğini sağlıkl kucağına alanda var mutlaka doktora gitmeniz gerekir farklı tedavi uygulayabilirArkadaşlar size gorsel atıyorum. 6+1 haftalik vajinal fitil ve progesteron iğne kullanıyorum kilodumda kan vardı. Bir bakabilir misiniz? Yerlesme kanamasi ilk haftalar olmaz mı 6+1 de bu kanama neden olmuş olabilir? Resmi atıyorum bi bakabilir misiniz?
Ben çok korkuyorum kahverengi gibi ama yerlesme kanamasi gibi değil mi cidden bide 6+1 yerlesme kanamasi için geç değil mi ?Yerleşme kanaması değil bu. İdrar yolu enfeksiyonunuz başlamışsa idrara bir miktar kan karışıyor belli belirsiz. Ben olsam bir idrar tahlili verirdim.
Resim silindimi göremedim kanama devam ediyorsa bı kontrol olunResim bu şekilde
Proluton depont verdi kalçadan vurulduResim silindimi göremedim kanama devam ediyorsa bı kontrol olun
Geçmiş olsun canımProluton depont verdi kalçadan vuruldu
Doktora gittin mi ne dediler suan kananm var 6+3 teyim baya kirmiziArkadaşlar size gorsel atıyorum. 6+1 haftalik vajinal fitil ve progesteron iğne kullanıyorum kilodumda kan vardı. Bir bakabilir misiniz? Yerlesme kanamasi ilk haftalar olmaz mı 6+1 de bu kanama neden olmuş olabilir? Resmi atıyorum bi bakabilir misiniz?
Doktora mesaj attım memleketteyim diye proluyon kalcadan vurulur dedi eve dönünce doktora gitcem bu 6. Haftada ne var acaba çoğu kişi kanama görüyorDoktora gittin mi ne dediler suan kananm var 6+3 teyim baya kirmizi
Merhaba canım son durumun nedir bende aynı şeyi yaşıyorum şuanArkadaşlar size gorsel atıyorum. 6+1 haftalik vajinal fitil ve progesteron iğne kullanıyorum kilodumda kan vardı. Bir bakabilir misiniz? Yerlesme kanamasi ilk haftalar olmaz mı 6+1 de bu kanama neden olmuş olabilir? Resmi atıyorum bi bakabilir misiniz?
Kuzum ne durumdasın kanamaların durdumu bende şuan 6+1 kanamam var kırmızı bebise baktık kalbi atıyordu bir sıkıntı yoktu ama insan korkuyor.Doktora gittin mi ne dediler suan kananm var 6+3 teyim baya kirmizi
Merhaba o gun kirmizi kanama oldu baya ama ilacla durduruldu bir gece yattim sabah ciktim. Dun tekrar kontrole gittim hersey yolundaydi. Kanamanin neden oldugunu anlayamadik ama. Icini ferah tutmaya calis. Biliyorum anliyorum nasil endiselendihini kanama devam etmezse bir sıkıntı olmuyor. Eger devam ediyorsa enfeksiyon kapmista olabilirsinKuzum ne durumdasın kanamaların durdumu bende şuan 6+1 kanamam var kırmızı bebise baktık kalbi atıyordu bir sıkıntı yoktu ama insan korkuyor.
Hemde ne çok endişelendim bir bilsen canım bide kalbini duyduk herşeyin normal olduğunu öğrendik ondan bir kaç saat sonra kanama oldu. Tekrar bakıldığında birşeyi yoktu. Şimdi az az geliyor inşallah devamı gelmezMerhaba o gun kirmizi kanama oldu baya ama ilacla durduruldu bir gece yattim sabah ciktim. Dun tekrar kontrole gittim hersey yolundaydi. Kanamanin neden oldugunu anlayamadik ama. Icini ferah tutmaya calis. Biliyorum anliyorum nasil endiselendihini kanama devam etmezse bir sıkıntı olmuyor. Eger devam ediyorsa enfeksiyon kapmista olabilirsin
Inanmiyorum ayni seyleri yasamisiz. Bizde öğlen doktora kalp atisina gittik hersey yolunda kalbi atiyor mutlu mesut eve geldik aksamina kanama basladi. Progestan 100 mg hap ı dil alti olarak verdiler bana. O kesti sonra kahve rengi akinti gibi geldi 1 2 saate oda kesildi. Bol bol su ic su cok onemli. Ve yat dinlen hareketlerini kisitla bir sure. Ben o sekilde 1 hafta kadar yattimHemde ne çok endişelendim bir bilsen canım bide kalbini duyduk herşeyin normal olduğunu öğrendik ondan bir kaç saat sonra kanama oldu. Tekrar bakıldığında birşeyi yoktu. Şimdi az az geliyor inşallah devamı gelmez
Ben çalışıyorum canım ama Allahtan oturarak çalışıyorum hareket etmiyorum. Şuan çok çok az geliyor insalalhhh zamanla da biter giderInanmiyorum ayni seyleri yasamisiz. Bizde öğlen doktora kalp atisina gittik hersey yolunda kalbi atiyor mutlu mesut eve geldik aksamina kanama basladi. Progestan 100 mg hap ı dil alti olarak verdiler bana. O kesti sonra kahve rengi akinti gibi geldi 1 2 saate oda kesildi. Bol bol su ic su cok onemli. Ve yat dinlen hareketlerini kisitla bir sure. Ben o sekilde 1 hafta kadar yattim
Canım sebebi neydi kanamanın bende 6+1 bugun ve idrar yapıyorken geldi kan simdi kesildiArkadaşlar size gorsel atıyorum. 6+1 haftalik vajinal fitil ve progesteron iğne kullanıyorum kilodumda kan vardı. Bir bakabilir misiniz? Yerlesme kanamasi ilk haftalar olmaz mı 6+1 de bu kanama neden olmuş olabilir? Resmi atıyorum bi bakabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?