6+0 kalp atışı duyamadık

realisteker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
6
4
1
32
Kızlar merhaba bugün 6+0 hamilelik günündeyim . Doktor rahim duvarın kalın yolk kesesini görebildik dedi ama kalp atışını henüz duyamadık dedi . Bebeği de göremedik sadece yolk kesesini gördük alttan muayene ile . Gaz olduğu için normla göremedik . Bu durum sizce normal mi . Fotoğrafı yorumlar mısınız kese boyutu normal mi

Eklentiler

• C1B59902-D2B7-4739-B406-919AA69E51C7.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 141
Yolk kesesinin olması bebeğin var olduğunu gösterir. Kalp atışı için daha erken acele etmeyin haftaya duyarsınız inşallah

Çok erken bence ben 7. Haftada duymuştum hatta7+3 de duydum

Yaa bende 6+0da keseyi gördüm sadece yok birşey dedi ben 6+6da lekelenme ile gittim gördüm duydum şükür, an meselesi sadece Yolk kese bile görmemiştik, hayırlısıyla görürsün inşallah kısa bı sürede

Yolk görüldüyse sorun yok canım

Doktora gittim hem döllenme dedi normalde 6+6 diye. Gitmiştim 5+6 çıktı kalp atışını çok zor da olsa gördük bebek 3 mm çıktı bakalım yarın . Bi daha gidicem

Maalesef bebeğimin kalp atışı durdu ve normalde 9+0 olması gerekirken 7+3 dediler . 28.12 .2024 te kürtaj oldum ikinci hamileliğimdi ve aynı haftada ikinci kez aynı haftada bebeğimin kalbi duruyor .

Maalesef bebeğimin kalp atışı durdu ve normalde 9+0 olması gerekirken 7+3 dediler . 28.12 .2024 te kürtaj oldum ikinci hamileliğimdi ve aynı haftada ikinci kez aynı haftada bebeğimin kalbi duruyor .
Sizin için üzüldüm. Ben de boş kese olduğu için kürtaj olucam. Doktorunuz tekrar gebelik hakkında birşeyler söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…