slm arkadaşlar 2007 yılının haziran ayında evlendik benim adetlerim çok düzensiz ve prolaktin yüksekliği olduğu için hiç korunmadık neyse hemen hamile kaldım herşey normalken 8.haftada kürtajla bebeğimi kaybettim ardından hiç korunmadık 6 ay sonra tam evlilik yıl dnümümüzde hamile olduğumu öğrendim onuda düşükle kaybettim ve bidaha hiç hamile kalamadım 4ay klomen tedavisi 3ay serephone tedavisi 2ay merional iğne tedavisi 2aşılama ve duyduğum bütün bitki tedavilerini yaptım böyle 4yıl geçti herşeyi bırakmıştım ve tüp bebeğe karar vermiştim taki komşum bir ebe var gidelim diyene kadar son şans onuda denemek istedim 3defa ebenin yanına gittim beni muane etti ve hiç bişeyin yok hamile kalacan dedi çeşitti bitki tedavileri yaptık ilk ay 21günde adet oldum şok olmuştum benki adet söktürücülerle bile zor hastalanan bir insanın yanına tekrar gittim son bitki tedavisinide uyguladık ve ben adet olmadım adetim 3gün geçince kanda test yaptırdık koskoca bir sıfır çıktı üzülmedim diyemem ama alışmıştım artık olmadı buda dedim ve evleneli 5yıl bitti aradab 15gün geçti bende bir halsizlik mide bulantısı felan filan birkaç gün sonra dahada fenalaşınca dr gittik muane etti hamile olabilirsin dedi test yapalım yok değilim diyorum ama test yapıldı 1saat sonra değer 1454 ve hayırlı olsun hamilesin dedi hemşire dünyalar benim olmuştu 1hafta sonra lekelenmem başladı dr gittim düşük tehlikesi var dedi 5+2günlük olmuşum keseyi gördük progestan iğne ve ve hap kullanmaya başladım 10gün sonra kontrole gittim 6+4 ve boş gebelik tanısı kondu hemen kürtaj dendi ben kabul etmedim çünkü geç döllenme olmuştum 8.haftada gittim 5 dr ayrı ayrı baktılar ama boş gebelik kocaman bir kese ama bebek yok ve yine hüsran çok ağladım yıprandım ama elden bişey gelmiyo bugün 33gün oldu kürtaj olalı ve ben hala adet olmadım fakülteye gidecez araştırmalar yapılacakmış bakalım hakkımızda hayırlısı enkısa zamanda yeniden başlayacam çalışmalara hiç yılmadan bıkmadan ve bu sefer rabbim sağlıkla gönderecek meleğimi
slm arkadaşlar 2007 yılının haziran ayında evlendik benim adetlerim çok düzensiz ve prolaktin yüksekliği olduğu için hiç korunmadık neyse hemen hamile kaldım herşey normalken 8.haftada kürtajla bebeğimi kaybettim ardından hiç korunmadık 6 ay sonra tam evlilik yıl dnümümüzde hamile olduğumu öğrendim onuda düşükle kaybettim ve bidaha hiç hamile kalamadım 4ay klomen tedavisi 3ay serephone tedavisi 2ay merional iğne tedavisi 2aşılama ve duyduğum bütün bitki tedavilerini yaptım böyle 4yıl geçti herşeyi bırakmıştım ve tüp bebeğe karar vermiştim taki komşum bir ebe var gidelim diyene kadar son şans onuda denemek istedim 3defa ebenin yanına gittim beni muane etti ve hiç bişeyin yok hamile kalacan dedi çeşitti bitki tedavileri yaptık ilk ay 21günde adet oldum şok olmuştum benki adet söktürücülerle bile zor hastalanan bir insanın yanına tekrar gittim son bitki tedavisinide uyguladık ve ben adet olmadım adetim 3gün geçince kanda test yaptırdık koskoca bir sıfır çıktı üzülmedim diyemem ama alışmıştım artık olmadı buda dedim ve evleneli 5yıl bitti aradab 15gün geçti bende bir halsizlik mide bulantısı felan filan birkaç gün sonra dahada fenalaşınca dr gittik muane etti hamile olabilirsin dedi test yapalım yok değilim diyorum ama test yapıldı 1saat sonra değer 1454 ve hayırlı olsun hamilesin dedi hemşire dünyalar benim olmuştu 1hafta sonra lekelenmem başladı dr gittim düşük tehlikesi var dedi 5+2günlük olmuşum keseyi gördük progestan iğne ve ve hap kullanmaya başladım 10gün sonra kontrole gittim 6+4 ve boş gebelik tanısı kondu hemen kürtaj dendi ben kabul etmedim çünkü geç döllenme olmuştum 8.haftada gittim 5 dr ayrı ayrı baktılar ama boş gebelik kocaman bir kese ama bebek yok ve yine hüsran çok ağladım yıprandım ama elden bişey gelmiyo bugün 33gün oldu kürtaj olalı ve ben hala adet olmadım fakülteye gidecez araştırmalar yapılacakmış bakalım hakkımızda hayırlısı enkısa zamanda yeniden başlayacam çalışmalara hiç yılmadan bıkmadan ve bu sefer rabbim sağlıkla gönderecek meleğimi
geçmiş olsun arkadasım benımde 1 yıl gebelık ıcın ugrastım klomen tedavisi rahim filmi falan fılan olmadı. sonra doktorum bana adetten sonra bebe asprini başlattı hergün bir tane içtim arka arkaya gebe kaldım bıri kımyasal gebelikle sonuclandı diğeri 6+3te düştü. hemen genetık testlerımı yaptırdım.iki düşügüm arka arkaya aralıksız olmustu bır ay korundum sadece şimdi tekrar hamileyim..genetik testlerimin sonucunda kan da pıhtılasma cıktı hemen iğnelere basladım...muhtemelen bu kadar süre gebe kalamayısının ya da gebeliklerinin düşükle sonuclanmasının sebebi bu. genetikı testslerini sakın aksatma fakülte cok gec bır tarihe randevu verıyor.eger imkanın varsa özel de yaptır.benım 900 tl vermıstım tüm genetik testlerim için. inşallah tedavın hemen baslar baslamaz hamile kalacaksın bak gör. Rabbim cennetteki meleklerini kafii görsün güzelim Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlara kavustursun...slm arkadaşlar 2007 yılının haziran ayında evlendik benim adetlerim çok düzensiz ve prolaktin yüksekliği olduğu için hiç korunmadık neyse hemen hamile kaldım herşey normalken 8.haftada kürtajla bebeğimi kaybettim ardından hiç korunmadık 6 ay sonra tam evlilik yıl dnümümüzde hamile olduğumu öğrendim onuda düşükle kaybettim ve bidaha hiç hamile kalamadım 4ay klomen tedavisi 3ay serephone tedavisi 2ay merional iğne tedavisi 2aşılama ve duyduğum bütün bitki tedavilerini yaptım böyle 4yıl geçti herşeyi bırakmıştım ve tüp bebeğe karar vermiştim taki komşum bir ebe var gidelim diyene kadar son şans onuda denemek istedim 3defa ebenin yanına gittim beni muane etti ve hiç bişeyin yok hamile kalacan dedi çeşitti bitki tedavileri yaptık ilk ay 21günde adet oldum şok olmuştum benki adet söktürücülerle bile zor hastalanan bir insanın yanına tekrar gittim son bitki tedavisinide uyguladık ve ben adet olmadım adetim 3gün geçince kanda test yaptırdık koskoca bir sıfır çıktı üzülmedim diyemem ama alışmıştım artık olmadı buda dedim ve evleneli 5yıl bitti aradab 15gün geçti bende bir halsizlik mide bulantısı felan filan birkaç gün sonra dahada fenalaşınca dr gittik muane etti hamile olabilirsin dedi test yapalım yok değilim diyorum ama test yapıldı 1saat sonra değer 1454 ve hayırlı olsun hamilesin dedi hemşire dünyalar benim olmuştu 1hafta sonra lekelenmem başladı dr gittim düşük tehlikesi var dedi 5+2günlük olmuşum keseyi gördük progestan iğne ve ve hap kullanmaya başladım 10gün sonra kontrole gittim 6+4 ve boş gebelik tanısı kondu hemen kürtaj dendi ben kabul etmedim çünkü geç döllenme olmuştum 8.haftada gittim 5 dr ayrı ayrı baktılar ama boş gebelik kocaman bir kese ama bebek yok ve yine hüsran çok ağladım yıprandım ama elden bişey gelmiyo bugün 33gün oldu kürtaj olalı ve ben hala adet olmadım fakülteye gidecez araştırmalar yapılacakmış bakalım hakkımızda hayırlısı enkısa zamanda yeniden başlayacam çalışmalara hiç yılmadan bıkmadan ve bu sefer rabbim sağlıkla gönderecek meleğimi
geçmiş olsun arkadasım benımde 1 yıl gebelık ıcın ugrastım klomen tedavisi rahim filmi falan fılan olmadı. sonra doktorum bana adetten sonra bebe asprini başlattı hergün bir tane içtim arka arkaya gebe kaldım bıri kımyasal gebelikle sonuclandı diğeri 6+3te düştü. hemen genetık testlerımı yaptırdım.iki düşügüm arka arkaya aralıksız olmustu bır ay korundum sadece şimdi tekrar hamileyim..genetik testlerimin sonucunda kan da pıhtılasma cıktı hemen iğnelere basladım...muhtemelen bu kadar süre gebe kalamayısının ya da gebeliklerinin düşükle sonuclanmasının sebebi bu. genetikı testslerini sakın aksatma fakülte cok gec bır tarihe randevu verıyor.eger imkanın varsa özel de yaptır.benım 900 tl vermıstım tüm genetik testlerim için. inşallah tedavın hemen baslar baslamaz hamile kalacaksın bak gör. Rabbim cennetteki meleklerini kafii görsün güzelim Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlara kavustursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?