5yaş uyku sorunu

swettyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
28
2
Slm arkadaşlar benim 5yasinda bir yegenim var dogdugundan beri Uyku problemi yasiyor gelinimiz ilaca karsiyiz ama son care onu.bulduk aranizda bu sikintida olup ilac kullanan var mi ya da neler yapilabilir

5 yaşındaki çocuğa uyku için ilaç mı veriyorsunuz??
Doktora danışmadınız mı? Burda soruyorsunuz da.

uyku problemi dediğinizi biraz anlatın

Size göre problemdir çocuğun bünyesine göre değildir belki

Hicc yatirmazsan uyumaz mesela yatirdigin anda da uyumuyo kalkiyo dolasiyo saatlerce uyutmaya calisiyolar uyumak istemiyo uyumasin bakalim ne zaman uyur dediklerinde de uyumuyo çok hareketli 9.5ta yataga koyuyolar 12.5ta zorla uyuyo ama o zamana kadar da kalkiyo evde geziyo susadim diyo tuvaletim var aciktim vs ama bunlar uykudan kacmak icin bahaneler oluyo

E bu garip değil ki bende küçükken hep az uyurdum bebekken bile az uyurmuşum bünye meselesi yani. doktora gittiniz mi o bir sorun var dedi mi ?

Çoğu böyle yatıyor

Sabah kaçta kalkıyor; gün içinde ne yapıyor; gündüz uyuyor mu

Bir de çocukların uykusu bir açılınca bir daha kolay kolay uyuyamıyorlar

yani onu yatırıp kendini hareketli yaşarsanız tabii yatmaz

Artik izin vermiyolar oyle kalkmasina ama 3saat yatakta durdugu halde uyumuyo.sabah 10gibi uyaniyo gun boyu sokaklarda enerjisini atiyo sokakta aslinda oyunla ve yaramazlikla ama gorumcem cok kotu durumda yani yazilarak anlatilacak cocuk degil kac kere pedagoga gitti ama bir care yok söylediklerini uyguladilar ama faydasi yok o yuzden acaba bi şurup versem mi diyo

benım kızımda cok cıddı uyku sıkıntısı cektık ve 7 yasında hala ben gece yatıpta sabaha kadar uyudugunu bılmem... kucukken cok arastırdım, bır kac ayrı dr cocugunuz saglıklı ve bu uyku demekkı ona yetıyor dedıler.. ilk 4 yıl hergece 8 defa kalktıgını bılırım.. gunduz hııcccc uyumamasına ragmen hemde... uyumayan uyumuyor.. ben hıc ılac vermedım.. anne için çok zor...

Evet çok zor canim anne sinir krizleri geçiriyor çünkü kolay bir çocuk degil napalim saglikli olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…