• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5mg folik asit gebelikte bakın bayanlar lütfen

Papatyammm1234567

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2023
88
13
8
24
Merhabalar üç buçuk aydan fazla kulandim folik aşık 5mg şuan hamileyim daha yeni Dr gitmedim ilacı kestim kaç güne yarın sağlık ocağında kan vercem sorum şu ki hangi folik asit kullanmam gerek

Merhabalar üç buçuk aydan fazla kulandim folik aşık 5mg şuan hamileyim daha yeni Dr gitmedim ilacı kestim kaç güne yarın sağlık ocağında kan vercem sorum şu ki hangi folik asit kullanmam gerek
Folibol markası var cevremdekiler onu kullandi ama sağlık ocağındaki doktordan isteyebilirsin

5 miligram günlük alınması gereken miktardan çok yüksek.
400 mikrogram almak gerekiyor.
Ben folita kullanmıştım.
Folbiol çok yüksek. Hep onu veriyorlar bana da verdiler ama içmedim. Doktordan iyi bilecek değilim tabi ama araştırmalarıma göre 400 mikrogram günlük miktar.

Ben de kan vermiştim gebelik ilk haftada sağlık ocağında hemen bunu verdi aile hekimi. Kullanmadım. Kadın doğum dokrorum da kullanma dedi innate kullandım.

Back