- 29 Eylül 2014
- 278
- 67
Merhaba cnm. Zaten mm olarak hesaplaninca 5.4mm benim kesem. Endişelendim acaba küçükmü diye ama şimdi seninkini görünce rahatladım biraz. Benim Martin 9'unda randevum var bakalım sabredebilecekmiyim o zamana kadar.. Ilk bebek olunca haliyle endişeleniyor insan biran önce görmek istiyorum onu:) RABBIM sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:):)
5+5te 16.9mm idi benim.
Degil cnm. Herkes de farkli. Benimki dogdu bileAa çok büyük değil mi? Benim şuan bebeğim o kadar
Degil cnm. Herkes de farkli. Benimki dogdu bile9ay 2haftalik yaklasik darisi hepinize. Gunde sanirim 1.5mm buyuyrdu kese. 5+0da yaklasik 10.4mm filandir. Ama 7mm olanlarda vardi. Saglikla dogurdular. Daha cok kac mm oldugu degil de betahcg gibi dusunun yani buyume artisi onemli.
10gunden once gitme cnm. Gittiginde bebegini ve kalp atislarininda 1seferde gor. Yoksa bu kezde aa bebegi goremedim, aa kalp atisini goremedim vs vs vs diye daha cok takilacak aklina. Bekle bi 10 gun daha.Benim eltim 5+6da 6.9mm di... Pazartesi tekrar gitmeyi düsünüyorum 3hafta dayanamayacğımm..
10gunden once gitme cnm. Gittiginde bebegini ve kalp atislarininda 1seferde gor. Yoksa bu kezde aa bebegi goremedim, aa kalp atisini goremedim vs vs vs diye daha cok takilacak aklina. Bekle bi 10 gun daha.
Hamilelik cokkkkk guzel bir donem. Her aninin tadini alarak yasayin. Olumsuzlrklari dusunmeyin. Bir daha geri dönüsü olmayacak zamanlar bunlar. Ben yuksek riskli gebeydim. Hep yatmak zorundayim. Ona ragmen her aninin mutlu yasadim. Bunaltip uzmedim kendimi. Iyi ki de oyle yapmasim. Bu sayede mutlu bebek oldu benim oglum cok sukur. Buarada karnimdayken ne muzik dinletiysem, cidden dogduktan sonra o muzikleri daha cok sevdiEvet size katılıyorum bu kez daha da panik oluyor insan
Hamilelik cokkkkk guzel bir donem. Her aninin tadini alarak yasayin. Olumsuzlrklari dusunmeyin. Bir daha geri dönüsü olmayacak zamanlar bunlar. Ben yuksek riskli gebeydim. Hep yatmak zorundayim. Ona ragmen her aninin mutlu yasadim. Bunaltip uzmedim kendimi. Iyi ki de oyle yapmasim. Bu sayede mutlu bebek oldu benim oglum cok sukur. Buarada karnimdayken ne muzik dinletiysem, cidden dogduktan sonra o muzikleri daha cok sevdisimdi yapacaginiz en guzel sey minisle konusmak, onu sevmek, birlikte yapacaarinizi anlatmak ve guzel beslenmek.
Evet haklısın ama iştee.. Bu benim ilk bebeğim yaklaşık iki yıl bekledim bu bebek için, öyle kolay kolay gelmedi.. Sonunda RABBIM nasip etti çok şükür o yüzden bukadar endişeleniyorum.. Ne yapalım 2hafta daha bekliyicem artık.:)10gunden once gitme cnm. Gittiginde bebegini ve kalp atislarininda 1seferde gor. Yoksa bu kezde aa bebegi goremedim, aa kalp atisini goremedim vs vs vs diye daha cok takilacak aklina. Bekle bi 10 gun daha.