5haftalıkken gebelik keseniz kaç mm di?

Merhaba cnm. Zaten mm olarak hesaplaninca 5.4mm benim kesem. Endişelendim acaba küçükmü diye ama şimdi seninkini görünce rahatladım biraz. Benim Martin 9'unda randevum var bakalım sabredebilecekmiyim o zamana kadar.. Ilk bebek olunca haliyle endişeleniyor insan biran önce görmek istiyorum onu:) RABBIM sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:):)

Başlarda herşeyden endişe duyuyor insan ama sonra sonra alışıyor. Sabrederiz inşAllah bende hemen hergün görmek istiyorum. Amin, hayırlısıyla kucağımıza alınca çok daha güzel olur inşAllah herşey Rabb'im yardımcımız olsun:anneadayı::emir_bebek::KK9:

Aa çok büyük değil mi? Benim şuan bebeğim o kadaro_O
Degil cnm. Herkes de farkli. Benimki dogdu bile :KK66: 9ay 2haftalik yaklasik :KK66: darisi hepinize. Gunde sanirim 1.5mm buyuyrdu kese. 5+0da yaklasik 10.4mm filandir. Ama 7mm olanlarda vardi. Saglikla dogurdular. Daha cok kac mm oldugu degil de betahcg gibi dusunun yani buyume artisi onemli.

Degil cnm. Herkes de farkli. Benimki dogdu bile :KK66: 9ay 2haftalik yaklasik :KK66: darisi hepinize. Gunde sanirim 1.5mm buyuyrdu kese. 5+0da yaklasik 10.4mm filandir. Ama 7mm olanlarda vardi. Saglikla dogurdular. Daha cok kac mm oldugu degil de betahcg gibi dusunun yani buyume artisi onemli.

Evet aslında haklısın kişiden kişiye farklılık göstermesi gayet normal. MaşAllah Allah nazarlardan korusun bebeğini:anneadayı::emir_bebek:

Benim eltim 5+6da 6.9mm di... Pazartesi tekrar gitmeyi düsünüyorum 3hafta dayanamayacğımm..

Benim eltim 5+6da 6.9mm di... Pazartesi tekrar gitmeyi düsünüyorum 3hafta dayanamayacğımm..
10gunden once gitme cnm. Gittiginde bebegini ve kalp atislarininda 1seferde gor. Yoksa bu kezde aa bebegi goremedim, aa kalp atisini goremedim vs vs vs diye daha cok takilacak aklina. Bekle bi 10 gun daha.

Evet size katılıyorum bu kez daha da panik oluyor insan:anneadayı:
Hamilelik cokkkkk guzel bir donem. Her aninin tadini alarak yasayin. Olumsuzlrklari dusunmeyin. Bir daha geri dönüsü olmayacak zamanlar bunlar. Ben yuksek riskli gebeydim. Hep yatmak zorundayim. Ona ragmen her aninin mutlu yasadim. Bunaltip uzmedim kendimi. Iyi ki de oyle yapmasim. Bu sayede mutlu bebek oldu benim oglum cok sukur. Buarada karnimdayken ne muzik dinletiysem, cidden dogduktan sonra o muzikleri daha cok sevdi :KK66: simdi yapacaginiz en guzel sey minisle konusmak, onu sevmek, birlikte yapacaarinizi anlatmak ve guzel beslenmek.

Hamilelik cokkkkk guzel bir donem. Her aninin tadini alarak yasayin. Olumsuzlrklari dusunmeyin. Bir daha geri dönüsü olmayacak zamanlar bunlar. Ben yuksek riskli gebeydim. Hep yatmak zorundayim. Ona ragmen her aninin mutlu yasadim. Bunaltip uzmedim kendimi. Iyi ki de oyle yapmasim. Bu sayede mutlu bebek oldu benim oglum cok sukur. Buarada karnimdayken ne muzik dinletiysem, cidden dogduktan sonra o muzikleri daha cok sevdi :KK66: simdi yapacaginiz en guzel sey minisle konusmak, onu sevmek, birlikte yapacaarinizi anlatmak ve guzel beslenmek.

Çok doğru söylediniz benim ilk hamileliğim çokta istediğim bir durumdu beklemediğim bir anda oldu ve çok mutluluk verici birşey:anneadayı: Bende henüz başlarda olduğum için uyku mide bulantıları kusmalar derken stresliyim çok ama inşAllah geçeceği günü bekliyorum ve bebeğimi düşünerek sabrediyorum:KK9:
Gerçekten öyleyse bende ilerleyen zamanlarda kendi tarzım olan müzikleri dinleteyim eşim müzik dinlemeyi hiç sevmez ona çekmesin aman:KK70:

10gunden once gitme cnm. Gittiginde bebegini ve kalp atislarininda 1seferde gor. Yoksa bu kezde aa bebegi goremedim, aa kalp atisini goremedim vs vs vs diye daha cok takilacak aklina. Bekle bi 10 gun daha.
Evet haklısın ama iştee.. Bu benim ilk bebeğim yaklaşık iki yıl bekledim bu bebek için, öyle kolay kolay gelmedi.. Sonunda RABBIM nasip etti çok şükür o yüzden bukadar endişeleniyorum.. Ne yapalım 2hafta daha bekliyicem artık.:)

Kizlar selam.reglim bir hafta gecince idrar testi yazdim iki cizgi cikti doktra gittim.normal ultrasonda bakti.kese var iki hafta sonra gel kalp atslarina bakalim dedi.baska da hic bir bilgi vermedi .ilac folikasit bile vermedi .demedi yani.bende aptal gibi kaldm.haftya baska bir doktora gidecegm.arada bir de regl olacakmisim gibi his oluyo kasklarimda kafam karisti

Arkadaşlarım merhabalar:
5+2 günlük hamileyim bugün keseyi gördüm çok şükür ve kese boyutum 14,5 mm bana biraz büyük geldi yazan arkadaşlarıma nazaran
Birde bir sorum daha olacak sata göre 7 hafta 2 gün, ultrasona göre 5 hafta 2 günlük hamileyim aynı durumu yaşayanlar var mı bu durum normal mi sizce sanki bebeğimin boyutuda 7 hafta 2 günlükmüş gibi :)

X