Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende 5 haftalıgm kasık agrısı arada oluyor bende ama doktorum bu tür şeylerin normal oldugunu söylediMerhaba kizlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim cuma günü keseyi gördük bende kasık ağrısı çok oluyor birde gaz kötü birşey olacak diye korkuyorum 4 buçuk yıldır bu bebeği bekliyordum sizde de böyle oldu mu acaba
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alın insallah .Ben 5+1 dim dün ama keseyi goremedim beta 2300lerde cikti ama siz ne zaman keseyi gordunuz acabaMerhaba kizlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim cuma günü keseyi gördük bende kasık ağrısı çok oluyor birde gaz kötü birşey olacak diye korkuyorum 4 buçuk yıldır bu bebeği bekliyordum sizde de böyle oldu mu acaba
Salı günü test yaptım idrar pozitifti gittim kan verdim 627 çıktı doktorum cuma gel keseyi görelim dedi goremezsek küçük pazartesi tekrar gelirsin dedi cuma günü gittiğimde gördüm keseyi 4+3 ye görmüş oldumHayirli olsun saglikla kucaginiza alın insallah .Ben 5+1 dim dün ama keseyi goremedim beta 2300lerde cikti ama siz ne zaman keseyi gordunuz acaba
Evt bende gece yatınca başlıyor adet sancısı gibi gün içinde fazla olmuyor girip geri çıkıyor siz kaç haftalık gebesinizBende de kasık ve bel ağrısı oluyor, normal sanırım böyle olması. Fazla yormayın kendinizi bir iş yapınca daha çok hissettiriyor kendini
Evt bende gece yatınca başlıyor adet sancısı gibi gün içinde fazla olmuyor girip geri çıkıyor siz kaç haftalık gebesiniz
Masallah cok erken gormussunuz benim 2300lerde hala gorunmuyor dun 5+1dim yoktuSalı günü test yaptım idrar pozitifti gittim kan verdim 627 çıktı doktorum cuma gel keseyi görelim dedi goremezsek küçük pazartesi tekrar gelirsin dedi cuma günü gittiğimde gördüm keseyi 4+3 ye görmüş oldum
Öncelikle teprik ederim canim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah. Bende 6 yil bir bekleyisten sonra hamile oldugumu ögrendim.bugün keseyi gördük iki hafta sonra kalp atislarini duyariz insallah. Bende senin yasadiklarini yasiyorum.kendine stres yapma canim doktorum gayet normal dedi hatta sol kasigima girdigi zaman bacagima kadar agri oluyor ama uzun sürmüyor karnim bazen cok sertlesiyor .ama doktora sordugumda saglikli tutulmak icin yerlesiyor dedi insallah ta öyledir canim.:)Merhaba kizlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim cuma günü keseyi gördük bende kasık ağrısı çok oluyor birde gaz kötü birşey olacak diye korkuyorum 4 buçuk yıldır bu bebeği bekliyordum sizde de böyle oldu mu acaba
Benim ilk hamileliğimde okadar şiddetiydi ki bacağıma bile vuruyordu kasığımın ağrısı. Bir çok kez korkumdan doktora gittim. Ama yerleşme ağrısı normal bunlar dediler. Cok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadan kızımı kucağıma aldım.Merhaba kizlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim cuma günü keseyi gördük bende kasık ağrısı çok oluyor birde gaz kötü birşey olacak diye korkuyorum 4 buçuk yıldır bu bebeği bekliyordum sizde de böyle oldu mu acaba
Bende de arada oluyo ama kesiliyo şuan 14. Haftalığım o ağrı yok 7. Haftaya sürdü galibaMerhaba kizlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim cuma günü keseyi gördük bende kasık ağrısı çok oluyor birde gaz kötü birşey olacak diye korkuyorum 4 buçuk yıldır bu bebeği bekliyordum sizde de böyle oldu mu acaba
Bende de arada oluyo ama kesiliyo şuan 14. Haftalığım o ağrı yok 7. Haftaya ağrı kesildi canım çok şükür korkuyordum kötü birşey mi olacak diye