Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahErken yapmışsınız bence. Bazılarında 3 gün kala falan da çıkıyor ama çıkmayan da var. En güzeli adetin gecikmesini beklemek. İnşallah vardır![]()
İnşallah tutmuştur. Ümitlendirmek istemem ama bende de bel ve bacak ağrısı olmuştu. Adet olacağım diye düşünmüştüm ben.Insallahbu ay duzenli yapmama ragmen ve bitkisel kür kullanmama ragmen bakalm son durum ne olucak
Bacaklarimda sizlanma ve yanma olmustu ama gecti gibi belim ozellikle kopcakmis gibi agrjyodu gun icindede devam ettiİnşallah tutmuştur. Ümitlendirmek istemem ama bende de bel ve bacak ağrısı olmuştu. Adet olacağım diye düşünmüştüm ben.
Benim de öyleydi. Tekrar test yaparsanız buraya yazın olur mu, merak ettim ben deBacaklarimda sizlanma ve yanma olmustu ama gecti gibi belim ozellikle kopcakmis gibi agrjyodu gun icindede devam etti
Olur yazarim :))Benim de öyleydi. Tekrar test yaparsanız buraya yazın olur mu, merak ettim ben de![]()
Başka bir belirtiniz olmuşmuydu pekiİnşallah tutmuştur. Ümitlendirmek istemem ama bende de bel ve bacak ağrısı olmuştu. Adet olacağım diye düşünmüştüm ben.
Henuz aklimda bunlar var dikkatimi cekenBaşka bir belirtiniz olmuşmuydu peki![]()
Tabiki erken yapmissin. Bekle1 2gun gecsin .tam gununde bile cikmayanlar var. Mesing ,sen herhangi bi tedavi falan oluyonmu ?Regluye 5 gun kala test yaptim kizlar ama bisey cikmadi bugunden itibaren 3gun kaldi sizce erkenmi yaptim cikmadi? Yoksa bu ayda gozden ciksrmalimiyim bel ve bacak agrilarim oluyo belirti olarak
Yok romatizma hastaligimnicin ilac iciyorum ama dokotrumun bilgisi var gebelik icin hethangi bi yan etkisi yokTabiki erken yapmissin. Bekle1 2gun gecsin .tam gununde bile cikmayanlar var. Mesing ,sen herhangi bi tedavi falan oluyonmu ?
Bende 4 5 gun kala yaptim cikmadi diye umidi kesmek uzereyimBen 5 gün kala testte öğrenmiştim ama belirtim hiç yoktu![]()
Olmuş ama ben farketmemişim geriye doğru düşününce anlamıştımBaşka bir belirtiniz olmuşmuydu peki![]()
Herkesin yerleşme süresi farklıdır öyle değerlendirmeBende 4 5 gun kala yaptim cikmadi diye umidi kesmek uzereyim
Herkesin yerleşme süresi farklıdır öyle değerlendirmebekle adet geçsin sonra yine bak inşallah nasip olur
![]()
Yok kuzum onu degil de, hormon ilaci catlatma ignesi gibi tedavi goruyonmu ? Bazen doz artirmak , yada ilaci degistirmek gerekiyo deniliyo, ondan sordum.Yok romatizma hastaligimnicin ilac iciyorum ama dokotrumun bilgisi var gebelik icin hethangi bi yan etkisi yok
Yok hayir herhangi bi tedavim yok alttan muayeme temjz cikti smear testimde temiz hormon testide yapildi temiz dedi doktorum ama sadecw amh degerimi goremedim lh 13 meselaYok kuzum onu degil de, hormon ilaci catlatma ignesi gibi tedavi goruyonmu ? Bazen doz artirmak , yada ilaci degistirmek gerekiyo deniliyo, ondan sordum.