• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5gun kala

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Regluye 5 gun kala test yaptim kizlar ama bisey cikmadi bugunden itibaren 3gun kaldi sizce erkenmi yaptim cikmadi? Yoksa bu ayda gozden ciksrmalimiyim bel ve bacak agrilarim oluyo belirti olarak

Erken yapmışsınız bence. Bazılarında 3 gün kala falan da çıkıyor ama çıkmayan da var. En güzeli adetin gecikmesini beklemek. İnşallah vardır♥️

Bacaklarimda sizlanma ve yanma olmustu ama gecti gibi belim ozellikle kopcakmis gibi agrjyodu gun icindede devam etti
Benim de öyleydi. Tekrar test yaparsanız buraya yazın olur mu, merak ettim ben de🤗

Regluye 5 gun kala test yaptim kizlar ama bisey cikmadi bugunden itibaren 3gun kaldi sizce erkenmi yaptim cikmadi? Yoksa bu ayda gozden ciksrmalimiyim bel ve bacak agrilarim oluyo belirti olarak
Tabiki erken yapmissin. Bekle1 2gun gecsin .tam gununde bile cikmayanlar var. Mesing ,sen herhangi bi tedavi falan oluyonmu ?

Başka bir belirtiniz olmuşmuydu peki ☺️
Olmuş ama ben farketmemişim geriye doğru düşününce anlamıştım😊 arada bir durduk yere üşüme hissi geliyordu. Grip olacağım zannediyordum. İşte bel ağrısı çok aşırı oldu. Her sabah kasıklarım ağrırdı adet olacakmışım gibi. Uyku hali vardı biraz. Adet günümde yerleşme kanaması oldu. Hatırladıklarım bunlar😊

Yok romatizma hastaligimnicin ilac iciyorum ama dokotrumun bilgisi var gebelik icin hethangi bi yan etkisi yok
Yok kuzum onu degil de, hormon ilaci catlatma ignesi gibi tedavi goruyonmu ? Bazen doz artirmak , yada ilaci degistirmek gerekiyo deniliyo, ondan sordum.

Yok kuzum onu degil de, hormon ilaci catlatma ignesi gibi tedavi goruyonmu ? Bazen doz artirmak , yada ilaci degistirmek gerekiyo deniliyo, ondan sordum.
Yok hayir herhangi bi tedavim yok alttan muayeme temjz cikti smear testimde temiz hormon testide yapildi temiz dedi doktorum ama sadecw amh degerimi goremedim lh 13 mesela

Back