• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5dk da tüylerden kurtulmak!

diilekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
160
0
46
Çorum
Kızlar tnt te de çağatay çetin çıkıyor.Bi çok yöntem var.benim gibi artık sizede hiç biri inandırıcı gelmiyor olabilir ama adam çok etkileyici konuşuyor.Canlı yayında uygulama da yaptılar.Kremi sürüyomuşsun 10dk sonra yıkıyosun ve ömür boyu kurtuluyomuşsun.Kıl köklerine kadar inerek keratin yapıyı parçalıyormuş.Kullanan var mı merak ettim.

keşke doğru olsa... :ssz:

Adı acvit tüy dökücü krem'miş..

ama internette ne satışına rastladım ne de doğru düzgün bir bilgiye..

Tek yazılan Tv kanalında bir erkek seyircinin koluna sürmüş 5 dk. sonra yıkamış yine canlı yayında ve tüyler gitmiş...
Bir daha çıkar mı çıkmaz mı kim bilir??

Son düzenleme:
Yok bee yalandır para tuzağı hepsi. Tamamen kurtulmak istiyosan lazer yaptır :31:

Tek yazılan Tv kanalında bir erkek seyircinin koluna sürmüş 5 dk. sonra yıkamış yine canlı yayında ve tüyler gitmiş...

tuy dokucu krem gıbıdır ya tekrar cıkar bence

daha gür şekilde çıkarmadıktan sonra acil durumlar için kullanılabilir bence. merak ettim ya hiç kullanan yok mu ne kadar zaman sonra çıkıyor tekrar

bunun sitesine baktım tamamen bitiriyor dememiş ki inceltip azaltıyormuş. yani gene çıkıyor. fakat ağrısız falansa kısa da sürmesi açısından güzel bence. fiyatına bakmadım uygunsa tamamdır

bunun sitesine baktım tamamen bitiriyor dememiş ki inceltip azaltıyormuş. yani gene çıkıyor. fakat ağrısız falansa kısa da sürmesi açısından güzel bence. fiyatına bakmadım uygunsa tamamdır

Canlı yayında bir kullanımdan sonra bi daha çıkmıcağını söylüyorlardı.Şimdi sitesinde ise şu yazıyor: 'İlk kullanımla beraber tüyleri yok eder ve istenmeyen tüylerin cilde zarar vermeden kalıcı olarak azalmasını ve incelmesini sağlar. '
burada bi çelişki yok mu yaa.Bana tüylerin kökünden alınmadan yapılması cazip geldi.Bugün pazar,yarın sipariş edicem inşallah görücez neymiş..

Almayın kızlar bende vazgeçtim.Çağatay çetinin face ine yazdım.Canlı yayında tek sürüşte bitirdiğini söylüyorsunuz sitenizde 4 6 ay arası yazıyor.Madem öyle yayındada söyleyin bunu dürüst olun insanları kandırmayın dedim.bi iki dk sonra yazımı silip beni engellediler.Başka face adresimden girip yine yazdım yine aynı şeyi yaptılar :) Kanmayın bu dolandırıcılara

herkese selam. ben de tüy sorunundan epey bır muzdarıptım. lazerede gittim. ama yüzde çok fazla tüy olmamasına ragmen (sadece bıyık ıçın gıtmıştım yüze) yanlış bır uygulama sonucu maymuna döndü desem yerıdır. sir agda, o cımbızlı aletler hepsını denedım. sonrasında araştırıken bır marka buldum. denesem ne kaybererım dıye düşündüm. bugün 3. uygulayışım. yüzümde çok ınce olan tüyler harıcınde (çok kısa ve cansız onlarda) tüy kalmadı. bu markanın vücut ıçın olanını da kullandım. gerçeekten çok mutluyum şu an. mucıze gıbı geldı bana.

yazdıgımı sonradan okuyunca markayı söylemeyı unuttugumu farkettım. ben de o praoramı pazar günü ızlemış tlfnunu almıştım. ama aradıgımda ne açan var nede nette bılgı vardı. bayagı baktıktan sonra marvel clean adlı bır marka benım kullandıgım. face ve normal olanı var. . ürünün kendı stesınde eczanelerden bulabılırsınız dıyordu ben de daha uygun olur diye bayagı eczane dolaştım ama bılen yok. o yüzden netten siparış verdım.

Back